Mafia - MissionPackCZ

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Patrick7
Expert
Expert

Mafia - MissionPackCZ

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Keď si nainštalujem MissionPackCZ do mafii a prejdem prvú misiu, vyhodí ma z hry a môžem začať od znova. Neviete ako je to možné? A ako vlastne môžem hrať tých nových 10 misií?
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

tak som si to stiahol...nainstaloval..iked neviem sam ako :D dobre...pustil som to a hned ked som utiekol policajtom presiel loadning a auto mi stale padne pod texturu...neviete niekto co je za problem?
Patrick7
Expert
Expert

Ako vidím, asi nám tu nikto neporadí...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

no ja som sa dostal uz dalej len pri tom bugu ako mi padlo auto pod texturu som sa drzal po pravej strane ako je motel...no bohuzial na tvoju otazku odpoved nemam :( sry
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

ja to vidim tak, ze by si mal napisat tomu cloveku co robil ten mod, ze nech sa na to este raz pozrie a popripade vyda neaky opravny balicek ;)...tiez som mal s tymto mission modom velke problemy tak som si to odinstaloval :roll:
Patrick7
Expert
Expert

Vďaka za odpovede, ale už som na to prišiel tak sem napíšem návod pre tích, ktorí to nevedia a chcú si ten MissionPack zahrať. Odkazy na stiahnutie potrebných súborov sú free, teda legálne, nejde o warez.

1) Nainštalujte hru Mafia: City of lost heaven
2) Choďte na túto stránku: http://mafia.scorpions.cz/index.php?clanek=96, stiahnite si MafiaDataXTractor (Dole na stránke sa dá stiahnuť). Keď budete mať stiahnuté, súbor prekopírujte do zložky, kde ste hru nainštalovali (napr. C:/Program Files/CzenegaCzech/Mafia).
3) Otvorte si MafiaDataXtractor (pozor, musí byť v zložke s mafiou). Kliknite na "sellect all" a všetky súbory extraktujte (trvá to dlhšie).
4) Potom stiahnite MissionPack z nasledujúcej stránky: http://pc.hrej.cz/hry/akce/3rd-person/m ... ck_cz.rar/, ten nainštalujte do zložky s mafiou. Potom by to malo ísť.
5) Veľa šťastia.

Ak niečo neviete, napíšte mi SS.
MikiBA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MikiBA »

dik uz to ide
Napísať odpoveď