Čo so začatými prázdninami
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čo so začatými prázdninami
Nazdarek!
Tak som rozmýšlaľ co s prázdninami. Vôbec neviem. Celé leto ma nebude baviť byť iba vonku. Máte nejaké tipy na výlet, či akciu? Poprípade nejakú PC výstavu.
Tak som rozmýšlaľ co s prázdninami. Vôbec neviem. Celé leto ma nebude baviť byť iba vonku. Máte nejaké tipy na výlet, či akciu? Poprípade nejakú PC výstavu.
-
pryja
Darca
Tu sa nieco crta, naprikladGepid napísal:A čo je na tej Rudave? Prípadne by sa dalo dohodnúť a išlo by viac ľudí odtialto, z Hojka niekam? Niečo ako zraz na nejakej akcii?
http://www.hojko.com/cernobyl-pripjat-t83077-105.html
-
casualties
Medium Expert
-
Soviet
Darca
T3RM1X napísal:je*te na festy ja idem na ruzinu ale vy pridte na teply vrch tu uz pijem druhy den do kolien a je nam fasaD:
To mi je za zivot
Festivali su, vsak len zopar dobrych a tie nestoja drobne..
Kua priroda,kamarati,pivecko,kupaliska..Prepana..tolko veci..Nebyt v krepej robote, tak raz dva by som si leto uzil..Stare dobre skolske casy
-
bolek
Guru
Ja som na tom podobne, nejako som brigádu nezháňala, lebo som neskoro končila so skúškami a ešte mi jedna ostala na august a na mesiac by ma nikto nechcel. Tak mám len také príležitostné a pomáham doma. Naši sú radi, lebo a) môžu na mňa hodiť domáce práce a b) cez rok má vidia tak max. dva dni za dva týždne, tak sú radi, že ma vidia aspoň teraz
Tak sa snažím aspoň robiť to, čo mám rada a čo som nestíhala cez rok-stretávať sa s kamošmi, chystám sa na beefree (už tretíkrát), chodiť do prírody na výlety, športovať a užiť prázdniny
Tak sa snažím aspoň robiť to, čo mám rada a čo som nestíhala cez rok-stretávať sa s kamošmi, chystám sa na beefree (už tretíkrát), chodiť do prírody na výlety, športovať a užiť prázdniny