NHL (aktualne)

O športe...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Scott Gomez odchádza do Montrealu Canadiens, opačnou cestou ide Chris Higgins, Montrealu pomôže dobrý tvorca hry akým bezpochyby Gomez je, pravdepodobne nahradí odchádzajúceho Saku Koiva :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

J.O.S.E napísal:Scott Gomez odchádza do Montrealu Canadiens, opačnou cestou ide Chris Higgins, Montrealu pomôže dobrý tvorca hry akým bezpochyby Gomez je, pravdepodobne nahradí odchádzajúceho Saku Koiva :)
Wut???
Ty aj sleduješ NHL? :D
Tento trejd ukázal aký slabý je Gainey manažár.
Gomez-a vystihuje jedina veta:
Center druhej lajny s platom megahviezdy.
Ved ma 8 melonov na rok! Zdaleka to nie je uz ten Gomez co bol v Jersey... Druha vec v čase ked je na odchode Komisarek, Habs poslali do Rangers dvoch velmi talentovanych obrancov viac menej pripravenych naskocit do NHL + Higgins - velmi dobry hrac.
_
Zacina sa to rozchytavat... Najvyssi priestor pod platom maju Islanders.
Snow zmietol zo stola ponuku Tampy - Lecavalier za Tavaresa.
_
Rangers idu po jednom z troch kridelnikov Heatley a nasi Marianovia.
_
Edmonton intenzivne rokuje s Heatlym. Ak im nevyjde, vyjadrili sa ze chcu Gaborika a zaroven aj Hossu. Maju priestor. Ak aj nie je snaha vymenit Souraya do LA (za Johnsona).
_
LA sa snazi posilnit o skuseneho obrancu a ziskat elitneho kridelnika ku Kopitarovi - v hre je najma Gaborik ale i Havlat.
_
Chicago dalo k dispozicii prekvapivo Hueta - zaujem prejavilo Colorado.
_
Chicago a Havlat vyjadrili obojstrannu chut pokracovat spolocne, moze to stroskotat na tom ak Havlat bude pozadovat dlhodoby kontrakt - na to nemaju.
_
Oduya v NJ podpisany na 3 roky po 3m/rok.
_
Gionta a Madden na 99% na odchode, snaha opat na rok podpisat Shanahana, v hre je najmä Cammalleri ale i Gáborík.
_
Sedinovcov nikto nechce.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

odkial prosim beries tie zakulisne info? nemam chut sa hrabat polhodky googlom :D
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

begbeee študuje každý deň forum každého klubu asi :lol: , ale tiež ma to zaujíma, hod zdroj..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

BoBor89 napísal:begbeee študuje každý deň forum každého klubu asi :lol: , ale tiež ma to zaujíma, hod zdroj..
Nie si daleko od pravdy. :wink:
J.O.S.E
King
King

begbeee napísal:Wut???
Ty aj sleduješ NHL? :D
Tento trejd ukázal aký slabý je Gainey manažár.
Gomez-a vystihuje jedina veta:
Center druhej lajny s platom megahviezdy.
Ved ma 8 melonov na rok! Zdaleka to nie je uz ten Gomez co bol v Jersey... Druha vec v čase ked je na odchode Komisarek, Habs poslali do Rangers dvoch velmi talentovanych obrancov viac menej pripravenych naskocit do NHL + Higgins - velmi dobry hrac.
_
Zacina sa to rozchytavat... Najvyssi priestor pod platom maju Islanders.
Snow zmietol zo stola ponuku Tampy - Lecavalier za Tavaresa.
_
Rangers idu po jednom z troch kridelnikov Heatley a nasi Marianovia.
_
Edmonton intenzivne rokuje s Heatlym. Ak im nevyjde, vyjadrili sa ze chcu Gaborika a zaroven aj Hossu. Maju priestor. Ak aj nie je snaha vymenit Souraya do LA (za Johnsona).
_
LA sa snazi posilnit o skuseneho obrancu a ziskat elitneho kridelnika ku Kopitarovi - v hre je najma Gaborik ale i Havlat.
_
Chicago dalo k dispozicii prekvapivo Hueta - zaujem prejavilo Colorado.
_
Chicago a Havlat vyjadrili obojstrannu chut pokracovat spolocne, moze to stroskotat na tom ak Havlat bude pozadovat dlhodoby kontrakt - na to nemaju.
_
Oduya v NJ podpisany na 3 roky po 3m/rok.
_
Gionta a Madden na 99% na odchode, snaha opat na rok podpisat Shanahana, v hre je najmä Cammalleri ale i Gáborík.
_
Sedinovcov nikto nechce.
pokiaľ ide o Gomeza - žiaden hrač, ktorý išiel do Rangers z mužstva, v ktorom žiaril nedosiahol nikdy takú úroven ako v pôvodnom mužstve (spolu s Gomezom napr. Drury, z minulosti Lindros, Bure....) - to je typický obraz New York Rangers - prídu mi ako antonymum k ruským mužstvam v KHL :idea: , ale snad vymena Gomeza bude pre neho samého stimulom k lepším výkonom

:wink: k novinkam ťa doplním - Heatley odmietol isť do Edmontonu, uplatnil tu svoju slávnu klauzulu o výmene, Brian Boucher skončil v San Jose, Erik Christensen podpísal kontrakt s Ducks a Chris Neil vyskúša trh voľných hráčov 8)

btw. tak môžme sa dohodnuť, že tak skromne sledujem NHL :wink:

btw 2. na www.nhlpro.cz sa dočítaš, že sa špekuluje aj o výmene Chabibulina do Colorada, o ktorého mali záujem už v sezone 2003/2004, ked do Denvru prišli Kariya a Selanne :P
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Heeej, nemyslel som to v zlom, máš rozumné názory, môj prejav je akurát trošku expresívnejší... To čo si napísal o Rangers sa mozem podpisat pod to, ale kupit centra za 8 mil co spravil 50 bodov do teamu ktory potrebuje skorujuce kridlo a dat za neho talentovanych obrancov v situacii ked im odchadza elita NHL Komisarek...
//:Heatley uz odmietol? Lebo som mal infosku, ze len pozastavil jednania ak nepride lepsia ponuka.
J.O.S.E
King
King

čítal som, že zamietol a navyše Heatley ani nemal Edmonton na zozname mužstiev, kam chcel isť, a ked si predstavuje, že pôjde do Detroitu, Bostonu alebo San Jose tak je riadne na omyle, kedže platový strop nepustí. Ja len dúfam, že Colorado splaší nejakého brankara najlepšie Chabibulina a taktiež nejakú hviezdičku do útoku, kedže pod platovým stropom majú 12 milionov niekoho by uloviť mohli, taktiež su v rade záujemcov o odchádzajúceho Mikea Komisarka z Montrealu, ktorý patrí k najžiadanejším hračom na trhu :)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak AVS budú mať tuším aj viac pod stropom, lebo pustili k vode Laperriere a Arnasona, a obaja brali tuším dokopy niečo cez 4mega, a aj Guita.. ja by som tam privýtal niekoho kvalítk Kovalčuka, alebo možno aj Hossu ktorí by sa ale musel uskromniť s požiadavkami že bojovať o SC, u AVS to tak vidím, že ak dobre prestavaj káder do 3 rokov môžu bojovať o čelo :)
J.O.S.E
King
King

Vedenie Colorada si musí uvedomiť jednú vec a to je tá, že v každom inom mužstve (výnimkou je Anaheim výlučne kanadské mužstvo sem-tam nejaká výnimka - Selanne) ma vo svojom kádri nejakých kvalitných europskych hokejistov, ktorí by boli v najlepších rokoch - toto mi v Colorade dosť absentuje - ked sa človek pozrie na draft, alebo na farmu a na hráčov, ktorí z nej prichádzajú do prvého mužstva ide predovšetkým v posledných dvoch rokoch o Amaričanov, ktorí vyrovnávajú Kanadanov na pomer 50:50. To je chyba. Colorado musí zaloviť po hráčoch tých sveotvých mužstiev, ktroé vlándu hokeju - Rusko, Švedsko samozrejme aj Kanadania, ale tí nie su Europania. Samozrejme, nedá sa medzi europanov v najlepších rokoch započítať M. Hejduk, ktorí ma stále zdravotne problemy a od sezony 2002/2003 ide na pol plynu a navyše bude teraz hrať svoju poslednú sezonu, kedže sa vráti do Pardubíc. Páčil by sa mi v Colorade nejaký rus typu - Zherdev alebo potom Antropov, a nie stále dokola len americký štýl hokeja.

BoBor89 - tak ako hovoríš tri roky a vráti sa Colorado naspäť tam, kde patrilo kedysi, ked neexistoval platový strop, každé mužstvo z tých bohatých a nabitých hviezdami si tym muselo prejsť, a navyše ak skonči Sakic začne sa nová era Colorada vybudovaná na lídrovy Šťastnom a Wolskom ku ktorým sa môže pridať draftovaný Matt Duchene, či perspektívny Cody Mcleod.

btw. škoda najmä Laperriera - to bol hrač, tkorý nechal na ľade srdce, ale jeho odchod na druhej strane prispeje k rýchlejšej generačnej výmene AVS - aspon jedno pozitívum jeho odchodu, možno by som ho nahradil Chrisom Neilom :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

anaheimu fandim a tak mi trochu vadi ta ich kanadska taktika...za celu dynastiu (mighty) ducks mali jedineho slovaka - Podhradskeho, ale ten sa do NHL nikdy nedostal...v tomto drafte si vybrali Rada Illa, aspon daco teda...aj Pahlssona vymenili davnejsie...sykora, fjodorov, malo ich bolo, malo
BoBor89
Medium Star
Medium Star

takže Sedinovci ostávajú u kosatiek, podpísali 5 ročné zmluvy na 6,1mega
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

mirak2 napísal:anaheimu fandim a tak mi trochu vadi ta ich kanadska taktika...za celu dynastiu (mighty) ducks mali jedineho slovaka - Podhradskeho, ale ten sa do NHL nikdy nedostal...v tomto drafte si vybrali Rada Illa, aspon daco teda...aj Pahlssona vymenili davnejsie...sykora, fjodorov, malo ich bolo, malo
Ja ich mám práve preto rád. Tvrdá typická hra, čo predvádzala najmä excelentná obrana na čele s Niedermayerom, Beucheminom, Prongerom a Brownom... Getzlaf je prototyp powerforwarda, Correy-ho Perry-ho za jeho hru bud nenavidite alebo milujete.

Inak čo si všímam tak veľmi zaujímavý mix hrá New Jersey (národností):
je to taká USA - Svedsko/Ceska enklava uz dlhsiu dobu. Neviem preco ale hravaju za nich vo velkej miere hraci USA.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

aky je styl hry Perryho? nechce sa mi zapinat eastside hockey manager xD
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No tak trochu zákerák...tým typickým kanadským spôsobom - kvôli víťazstvu aj zabiť.
J.O.S.E
King
King

Tampa Bay urobila šikovný krok do obrany získala Matthiasa Ohlunda, ktorý ma zaškoliť Victora Hedmana - celkom sa mi pozdáva táto švedska obranná dvojka :wink: :wink:

Colorado opäť urobilo na brankarskom poste somarinu, priviedli Graiga Anadersona z Floridy, podľa mna to bude tak ako s Raycroftom, tiež jednu sezonu zažiari a GM Colorada sa myslí, že sa mu bude dariť aj v novom drese - Anderson prechádza z najslabšej divízie do najvyrovnanejšej, podľa mna nie priliš šťastný krok, a zase nič z Chabibulina :?

// Marián Hossa ide do CHICAGA na 12 rokov za 5,2 mil. USD ročne. :)

podrobne to je možne sledovať na http://prestupy.nhlpro.cz/
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

M. Hossa do Chicaga. Jedna sa o dlhodobejsi kontrakt. Tuto info priniesla JOJka.. Mate niekto blizsie info?

edit: http://hokej.pravda.sk/hossa-a-kopecky- ... sk_nhl_p28
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

tiez nechapem co chce colorado dosiahnut s andersonom..ono sam raycroft podla mna ani velmi nezaziaril...a imho: najvyrovnanejsia divizia je podla mna pacificka...ak si odmyslime Phoenix....LA by uz malo konecne po slabych rokoch a tento dobrych poziciach v drafte zacat konecne rast...len to by chcelo najprv brankara a nie sitka..
hossa zvysi vekovy priemer chicaga...juhuhuuuu :lol: 12 rokov za 62 melka
perry zakerak? pocet trestnych minut tak nevyzera..a na fotke vyzera mierumilovne :lol: ale dobre ked to povie begbeee
roloson do islanders? dipietro je malo? ci on bude dvojka?
J.O.S.E
King
King

a to treba povedať, že Anderson mal v tejto sezone iba 31 odchytaných zápasov, pričom Raycroft mal v rukách aspon Calder Trophy, boože to zas bude rok - sen o play-off, a presne to čo som spomínal opäť do tímu pritihlo vedenie Američana a nie Europána :?

btw. Dwayne Roloson do Islanders

// podľa mna bude Dipietro jednotkou -ale mal nejaké vážne zranenie v tejto sezone a tak vedenie celkom rozumne zohnalo skúseného veterána, zmluva na dva roky - klobuk dolu pre Rolosonom, väčšina brankarov končí v súčasnosti s výkonosťou okolo 35 a on ked sa nemýlim už bude mať 40 a viazaný bude do 41 :)

/// Kopecky za Hossom do Detroitu - to bude mužsttvo, ešte keby sa tak dohodol Havlát
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

na havlata nie je priestor uz...jedine zeby vymenili hueta...havlat tam neostane stopro
Napísať odpoveď