Strach
Ach, ja som sa niekedy strašne bál ucholaka, proste ten chrobáčik čo Vám vlezie do ucha a narobí poriadne problémy.. A teraz mám takú zvláštnu fóbiu. Bojím sa prechádzať cez rušné križovatky ak nie sú zapnuté semafóry, odvtedy čo ma zrazilo auto - 6. novembra 2008. Snažím sa prekonať to, ale nejak to nejde, stále mám v hlave blok, čakám, kedy na mňa vyletí nejaké auto.. Snáď to raz prejde.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Innocense - V marci som mal autonehodu. Slečna ktorá mala 17 rokov a samozrejme bez vodičského sadla za volant, a vyletela mi na červenú na križovatke. Skončil som v nemocnici. Dodnes mám z tej križovatky trošku rešpekt, ale už je to v pohode. Týždeň som sa bál sadnúť za volant, ale prešlo to po 10 kilometroch. Takže? Daj tomu čas, a hlavne - nerozmýšľaj nad tou nehodou, proste cez križovatku prejdi.
-
bolek
Guru
Áno, tohto sa bojím aj ja:D Ja nemám nič proti hmyzu, pavúkom, motýľom, chrobákom a iným živočíchom, ale tak taký ucholak, tarantula a iná veľká exotická háveď a pod. nie je zrovna to, čo by mi robilo radosť:)Innocence napísal:Ach, ja som sa niekedy strašne bál ucholaka, proste ten chrobáčik čo Vám vlezie do ucha a narobí poriadne problémy..
-
MalyKlingac
Amateur
-
Georgeo88
Light Star
no tak hľadaľ som o tom ovadovi a v podstate máš pravdu ,len "hryzie" aj keď je označovaný ako bodavý(myslím že rozdiel je v tom že nemá žihadlo)jankyi napísal:Ovad myslim nie je bodavy hmyz, on len hryzie, ale mozem sa mylit. Mne osobne vadia pavuky, nie že by som sa ich vyslovene bal, ale dotknut sa mam problem. Tiez sa mi par krat stalo, ze som skakal z postele, ked som si jedneho zbadal vedla hlavy![]()
.
George88:heh mna raz pred asi 4 rokmi postipala osa 3x za den a strach tam bol snad len z toho ze jak zareagujem na zihadlo ale nastastie som bol odolny cize teraz mi uz vcely,osy,srsne nevadia
Ja mam asi najvacsi strach z doktorov, najma zubarov. Pritom ten strach pride uplne nahle. Cakam v cakarni a som v pohode no jak mam prist na radu tak sa mi zvysi krvny tlak a zacnu sa mi potit ruky
Ja mam asi najvacsi strach z doktorov, najma zubarov. Pritom ten strach pride uplne nahle. Cakam v cakarni a som v pohode no jak mam prist na radu tak sa mi zvysi krvny tlak a zacnu sa mi potit ruky
-
Georgeo88
Light Star
ja som nemal strach z toho čo sa mi stane ,skôr to bol šok že dvakrát (no proste som to nečakal)a odvtedy mám z toho paniku aj keď sa to snažím prekonaťpippo napísal:George88:heh mna raz pred asi 4 rokmi postipala osa 3x za den a strach tam bol snad len z toho ze jak zareagujem na zihadlo ale nastastie som bol odolny cize teraz mi uz vcely,osy,srsne nevadia![]()
-
mihalswk
Medium Professional
ne*eb do mnaMalyKlingac napísal:Ja sa bojim mihalswk to je take hovado z nasej dediny a stale mi len robi zle![]()
,policajtov a este kliestov(nie normalne klieste ale zvieratka
)
-
Misuliatko
Expert
-
weronyka
Light Star
noo, tak ja hovorím, že sa ničoho nebojím, no to sú zrejme len silné slová...
pravdu povediac by som sama nenocovala niekde na čistinke vprostred lesa... rovnako si neviem predstaviť, ako to zvládnem, keď mi budú brať prvýkrát krv (už mám 19, no nejak ma to zatiaľ našťastie obišlo míľovými krokmi)... keď doktor oznámil sestre, že jej vezmú krv, mňa museli kriesiť... mne nejak ihla a žila dokopy nejdú...
nikdy sa nezakryjem paplónom až po uši... ešte by som sa udusila... alebo si nikdy neležím na ruke, bo sa bojím, že ma ráno privíta bezvládna končatina...
a ešte taká špecialita... keď idem spať posledná, všetko pozhasínam, trielim do postele ako divá (a to nemám posteľ na nožičkách, takže sa mi pod ňu nik nedostane) a rýchlo sa zakrývam, aby na mňa nik nestihol siahnuť
//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2009, 1:17 )
takú odvahu som ani vo filmoch nikdy nechápala... keby som ja mala ísť zistiť, či je všetko pozamkýnané, asi by som sa už viacej nevrátila
a to už nehovoriac o tom, čo by som robila, keby som zistila, že dvere sú OTVORENÉ... booo 
pravdu povediac by som sama nenocovala niekde na čistinke vprostred lesa... rovnako si neviem predstaviť, ako to zvládnem, keď mi budú brať prvýkrát krv (už mám 19, no nejak ma to zatiaľ našťastie obišlo míľovými krokmi)... keď doktor oznámil sestre, že jej vezmú krv, mňa museli kriesiť... mne nejak ihla a žila dokopy nejdú...
nikdy sa nezakryjem paplónom až po uši... ešte by som sa udusila... alebo si nikdy neležím na ruke, bo sa bojím, že ma ráno privíta bezvládna končatina...
a ešte taká špecialita... keď idem spať posledná, všetko pozhasínam, trielim do postele ako divá (a to nemám posteľ na nožičkách, takže sa mi pod ňu nik nedostane) a rýchlo sa zakrývam, aby na mňa nik nestihol siahnuť
//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2009, 1:17 )
treba sa presvedčiť, či je zamknuté? keď som doma sama???DjBass napísal:plasmon: Tak také niečo mám aj ja, neberiem to ako niečo zlé, treba sa radšej presvedčiť, či je všetko zamknuté. Náhodou by ti nejaký zmrd vošiel do bytu/domu a čo potom?
-
P41NK1LL3R
Light Professional