ved mne to pripada ze viete len troska hrat a prplat z rconom a maximalne hadit plugin nejaky a ked mate urobyt cosi tazsie tak sklpite hlavu a kafrete natoPsychoS napísal:axelik my nemame extremne problemy s cheatermi. To ti kto povedal. Ty mas asi uplne inde polozenu latku nez my. Server zvladame a nevidime ziadne "extremne problemy." Cheatery su vsade a vzdy budu vsade. Tak nehovor extremne problemy.
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2009, 12:45 )
akurat ty nam davas extremne otazky
CS 1.6 Server hojko.com
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
leko: team say je na U, nie?
ale vsak ked nemas admin prava a chces napisat adminom tak to pises do say a nie do say_team
vlastne pismeno si napisal dobre ale nieje to potom team say..ale je to nepodstatne, len taka pripomienka
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2009, 14:14 )
client http://www.bside.sk/index.php?page=HLTV%96Jaknato?
server http://www.bside.sk/index.php?page=Z%E1 ... %E1ciaHLTV
ale vsak ked nemas admin prava a chces napisat adminom tak to pises do say a nie do say_team
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2009, 14:14 )
client http://www.bside.sk/index.php?page=HLTV%96Jaknato?
server http://www.bside.sk/index.php?page=Z%E1 ... %E1ciaHLTV
A ty čo vieš ?Axelik.m napísal:ved mne to pripada ze viete len troska hrat a prplat z rconom a maximalne hadit plugin nejaky a ked mate urobyt cosi tazsie tak sklpite hlavu a kafrete nato
Nainštalovať si NS namiesto toho nekonečného pindania na protokol ? Gramatiku aspoň na úrovni ZŠ vieš ?
Mne sa nezdá
O práci adminov by som na tvojom mieste pomlčal
no ja viem vseli co ak si ma chces vyskusat tu mas icq 262 611 352 xDFIKY napísal:A ty čo vieš ?
Nainštalovať si NS namiesto toho nekonečného pindania na protokol ? Gramatiku aspoň na úrovni ZŠ vieš ?
Mne sa nezdá
O práci adminov by som na tvojom mieste pomlčal
axelik: Ja ta pekne prosim, nepis sem uz. My ta nie sme hodnii. Ty s tvojou inteligenciou, by si mal uz davno chodit na nejaku nemecku univerzitu a studovat counter strike 
Naozaj sem nepis, pretoze nas strasne nicis svojimi poznatkami
Ja ti radsej na to ICQ nenapisem, pretoze viem, ze by si vsetko vedel 
Admini su neschopni, nevsimaj si ich. Chod hrat radsej na STEAM, urcite ti za inteligenciu platia a STEAM nie je drahy
Prosim ta pekne, po tom, co toto precitas, neklikaj na tlacidlo "odpovedat"
// uz ani nebudem
Naozaj sem nepis, pretoze nas strasne nicis svojimi poznatkami
Admini su neschopni, nevsimaj si ich. Chod hrat radsej na STEAM, urcite ti za inteligenciu platia a STEAM nie je drahy
Prosim ta pekne, po tom, co toto precitas, neklikaj na tlacidlo "odpovedat"
// uz ani nebudem
-
johnykilla
Light Star
Vidim ze vies o nasej praci prd... S rconom sa hrame minimalne lebo nam ho netreba a ani ho nemame, a s pluginmi je to tiez nejak tak lebo nemame pristup na ftp ... Naco by nam aj bolo? Cize tym padom prichadzas aj o sancu hadzat nam na krk update na protokol 48 alebo ten hybridny 47/48.Axelik.m napísal:...
Taketo poziadavky mozes adresovat hojkovi a nie nam. Ked uz by si ho o nahodenie protokolu chcel poziadat tak ti este poviem ze snaha o to uz bola ale nanestastie ako aj na niektorych inych NS serveroch sa ten protokol neda nahodit (dufam ze si dobre pamatam
Teraz k tomu HLTV. Vidis to velmi jednoducho. Si ochotny cely den mat pusteny pc a nahravat demo z hltv? Pochybujem. Takze zostava zaznamenavat to niekde na server, lenze pokial viem HLTV produkuje suvisly zaznam takze po istom case by bolo to demo peekne dlhe a to sa v nom vazne nechces hrabat a hladat hodinu, minutu a cloveka v tom. Mozno existuje nieco aby to nahravalo dema po jednotlivych mapach ale zatial o tom neviem a ani to vediet nebudem kedze nemame vhodny server na ukladanie dema.
hltv nemusis mat pustene len s pcjohnykilla napísal:Vidim ze vies o nasej praci prd... S rconom sa hrame minimalne lebo nam ho netreba a ani ho nemame, a s pluginmi je to tiez nejak tak lebo nemame pristup na ftp ... Naco by nam aj bolo? Cize tym padom prichadzas aj o sancu hadzat nam na krk update na protokol 48 alebo ten hybridny 47/48.
Taketo poziadavky mozes adresovat hojkovi a nie nam. Ked uz by si ho o nahodenie protokolu chcel poziadat tak ti este poviem ze snaha o to uz bola ale nanestastie ako aj na niektorych inych NS serveroch sa ten protokol neda nahodit (dufam ze si dobre pamatam)
Teraz k tomu HLTV. Vidis to velmi jednoducho. Si ochotny cely den mat pusteny pc a nahravat demo z hltv? Pochybujem. Takze zostava zaznamenavat to niekde na server, lenze pokial viem HLTV produkuje suvisly zaznam takze po istom case by bolo to demo peekne dlhe a to sa v nom vazne nechces hrabat a hladat hodinu, minutu a cloveka v tom. Mozno existuje nieco aby to nahravalo dema po jednotlivych mapach ale zatial o tom neviem a ani to vediet nebudem kedze nemame vhodny server na ukladanie dema.
ja steamko mam ty lol ale uz proste ma tu vsetci seru ako sa hrozne hraju na skyleroch a pri tom ich rozdrti 3/4 mojich prateloch zo steamka
bx a ty sa na mna ani nevyjadruj bo vsetko len okementujes a nic nespravis takze sic a tu mi neodpisuj thx
-
johnykilla
Light Star
Prosim ta najpr precitaj VSETKO a PORIADNE a nauc sa este k tomu pisat, desu. V zivote by som nepovedal ze HLTV nemusi byt spustene na pc. Da sa to aj na mobile? tard... A co ze mas vo friends 3/4 skilleroch ktori rozbiju aj neviem koho. Ked tych lepsich budes nicit sam potom napis, mas u mna rezervovany potlesk... Btw mas zaujimavy myslienkove pochody, vysvetlis mi prosim ta ako si prisiel na to ze sa tu hrame na "skyleroch"? Veril som tomu ze ludska hlupost ma hranice u janika zo seliec ale vidim ze hranice sa dokazu neustale posuvat dalej a dalej a dalej a dalej a dalej a dalej a dalej a dalej ...
pre johnykilla
tu mas priklad ako ktoisi machorval a takych prispevkov tu jeviac a nevrav ze nie
tu mas priklad ako ktoisi machorval a takych prispevkov tu jeviac a nevrav ze nie
Drago napísal:Dalsi chudacik, co si mysli, ze ked ma Steam, je tu najvacsi. Ano, neviem kto si, ako mozem vediet, ked si hral na nasom publicu prvykrat ? Pozeral si vobec to demo ? Ale ak trvas, tak nic, maj sa, na serveri nam budes chybat...
Tej poslednej citacii som akosi nepochopil
To je jedno, Axelik, postuj tieto tvoje napady hojkovi a nie nam adminom, ked mame len obycajne AMX, nemame rcon a ani sa s tym nehrame, ako napisal nakazza.
Prechod na 48 nebude, hojko sa o to pokusal niekolkokrat a ani raz sa to nepodarilo, takze ten kto chce zahrat na nasom publicu, musi mat 47, zial. Napriek tomu nemame nudzu o dostatok hracov, cize nie je vseko len o 48 ako tvrdis
Nainstaluj si stare CS a dojdi na public, si vitany
Prechod na 48 nebude, hojko sa o to pokusal niekolkokrat a ani raz sa to nepodarilo, takze ten kto chce zahrat na nasom publicu, musi mat 47, zial. Napriek tomu nemame nudzu o dostatok hracov, cize nie je vseko len o 48 ako tvrdis
hento neber osobne to ja som vybal prveho kery prisiel pod rukuDrago napísal:Tej poslednej citacii som akosi nepochopilTo je jedno, Axelik, postuj tieto tvoje napady hojkovi a nie nam adminom, ked mame len obycajne AMX, nemame rcon a ani sa s tym nehrame, ako napisal nakazza.
psychos kdesika si musim riesit kompexy ne najlepsie na tebe xD
-
johnykilla
Light Star
Dragomirov prispevok by som nechapal ako machrovanie skor dehonestovanie cheatzorov ktori maju steam a v nom 3/4 kamaratov lepsich ako 99% planety a riadia sa heslom mam steam, som kewl.
Ked uz tvrdis ze ludia tu zo seba robia machrikov copypastuj sem nieco co naozaj dokaze tvoje tvrdenie.
Podla mna si axelik.m komplexy neriesi, v tom sa psychos mylis. Z jeho prejavu vidis aky je zo sebou spokojny s tym ze ma steam, upozornuje na veci o ktorych nema ani sajnu ale je v nich dobry. Skor by som povedal ze patri medzi tych hyperaktivnych ehm ehm ktori su zaslepeni svojou "betterthanyouness" a chcu pomahat svetu k lepsiemu. Skoda ze si neuvedomuju ze svet sa vie o seba celkom spokojne postarat aj sam
a nepotrebuje zbytocne "protips". Hlavne ked na ten svet este aj dohliadaju osoby ktore sa imao vyznaju a robia to co maju. Veeeelmi velku vacsinu dna.
Sice treba pamatat na to ze nikto nieje dokonaly, co nam vlastne zabranuje posielat axelika doprec a mali by sme sa snazit este tvrdsie v boji proti zlobam ktore cihaju na nas milovany serverik (God give me please power to bitchslap people over TCP/IP protocol.) a zaroven ho vylepsovat pomalym krokom
Ked uz tvrdis ze ludia tu zo seba robia machrikov copypastuj sem nieco co naozaj dokaze tvoje tvrdenie.
Podla mna si axelik.m komplexy neriesi, v tom sa psychos mylis. Z jeho prejavu vidis aky je zo sebou spokojny s tym ze ma steam, upozornuje na veci o ktorych nema ani sajnu ale je v nich dobry. Skor by som povedal ze patri medzi tych hyperaktivnych ehm ehm ktori su zaslepeni svojou "betterthanyouness" a chcu pomahat svetu k lepsiemu. Skoda ze si neuvedomuju ze svet sa vie o seba celkom spokojne postarat aj sam
a nepotrebuje zbytocne "protips". Hlavne ked na ten svet este aj dohliadaju osoby ktore sa imao vyznaju a robia to co maju. Veeeelmi velku vacsinu dna.
Sice treba pamatat na to ze nikto nieje dokonaly, co nam vlastne zabranuje posielat axelika doprec a mali by sme sa snazit este tvrdsie v boji proti zlobam ktore cihaju na nas milovany serverik (God give me please power to bitchslap people over TCP/IP protocol.) a zaroven ho vylepsovat pomalym krokom
-
PepoJr.
Medium Star
dirty...pal do riti...
Takto trapneho cloveka som dlho nevidel, cheaterko, a bude sa tu zas rozkrikovat, pre mna za mna maj aj 5 steam account-ov, ak si myslis, ze si tym zaujimavy tak ta v tom necham (chvalit sa s vecou, ktora stala 9€ je ubohe, a pritom to nie je nic potrebne k zivotu).
A nauc sa aj pisat, lebo ta tvoja hebrejcina, ktoru si nam tu prave napisal, sa neda citat (trha mi to ocnu sosovku), alebo lepsie ako bolo uz vyssie pisane, uz sa tu prosim nikdy neukazuj, nekomentuj. Mnohym ludom spravis radost, a sebe prestanes robit ostudu.
axelik: Mile radi ta uvidime na serveri, ak mas problem s tym, ze nevies na internete najst tu spravnu instalacku, nevadi, napis mi SS a ja pre teba uploadnem moju, a budes tam mat vsetko potrebne na to, aby si u nas mohol hrat. Ak nemas o to zaujem, prosim nepis do tejto temy, ktora ma nazov "CS 1.6 Server HOJKO.COM", pretoze tym padom pises do zlej temy, o ktoru nemas zaujem.
The konec.
A nauc sa aj pisat, lebo ta tvoja hebrejcina, ktoru si nam tu prave napisal, sa neda citat (trha mi to ocnu sosovku), alebo lepsie ako bolo uz vyssie pisane, uz sa tu prosim nikdy neukazuj, nekomentuj. Mnohym ludom spravis radost, a sebe prestanes robit ostudu.
axelik: Mile radi ta uvidime na serveri, ak mas problem s tym, ze nevies na internete najst tu spravnu instalacku, nevadi, napis mi SS a ja pre teba uploadnem moju, a budes tam mat vsetko potrebne na to, aby si u nas mohol hrat. Ak nemas o to zaujem, prosim nepis do tejto temy, ktora ma nazov "CS 1.6 Server HOJKO.COM", pretoze tym padom pises do zlej temy, o ktoru nemas zaujem.
The konec.