Idete na POHODU?
Ja som uz par krat na pohode bol a poviem Vam, ze tento rok pojdem URCITE znovu..predsa nechat si ujst napr. Prodigy nehrozi..je sice pravda, ze mavam press vstup tj pre lamy ZaDaRa.. ale rozj*bem sa tam ako vzdy uplne kvalitne!!!..minuly som to sice skoro prehnal ale tento rok to urcite prezeniem!!!,. pohoda rulezzz

-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
fuuuu hodokvas tak tam bolo ako riadne ale ako brutalne tam fuuuuukalo proste ze koniec ale aj tento rok to vypada zaujimavo
na a ten beckov .. no takze tie ceny isli mimo organizatorov ... kebyze niekto zbehne za niekym konpetentnym tak su ceny normalne..
a no napis ale neviem ako budem s netom bo budem v prahe cele leto ..ale sak sa hadam nejak dohodneme
na a ten beckov .. no takze tie ceny isli mimo organizatorov ... kebyze niekto zbehne za niekym konpetentnym tak su ceny normalne..
a no napis ale neviem ako budem s netom bo budem v prahe cele leto ..ale sak sa hadam nejak dohodneme
hodokvas no jasne jak tam fuuukalo sak jeden stan isel do pi*e nas a sme sa tlacili traja na jednom...sandstorm napísal:fuuuu hodokvas tak tam bolo ako riadne ale ako brutalne tam fuuuuukalo proste ze koniec ale aj tento rok to vypada zaujimavo
ozaj ako to je na pohode s tym stanovym mesteckom bo tento rok tam idem 1 krat a napr. na hodokvase ma strasen je*alo to vysusene pole mrte to pichalo tie tvrde vyschnute sracky a este k tomu som dostal naku alergiu...
by ma zaujimalo na akej ploche to je na Pohode
-
Linkman
Darca
pre tych co chcu vediet kedy bude techno hrad fest uz su prve info
Kód: Vybrať všetko
www.bajkonur.net/hradaj jachcem
To by som šiel aj ja nemožeš zohnat vstupenke aj mne??sandstorm napísal:hmmm podla mna su v lete aj lepsie festivaly a oper-air akcie ako pohoda ale asi pojdem..ked to ma clovek zadarmo co by nesiel
Liter je liter!!
-
jonathan.davis.com
Light Professional