Probelm Monitor LITEON 17"
Probelm Monitor LITEON 17"
Caute chalani pred nedavnom sa mi zacalo robit na monitore ze normalne zapnem pocitac a monitor vsetko ide cca 10 minut normalne ale po chvilke chyti taku ruzovy az bordovu farbu vsetko nie ze by to zalialo vsteko da sas tym rpacovat ale je to neprijemne taka jemna farba....nemate s tym niekto skusneosti ci je to zly kabel alebo nieco odlaene v monitore?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
to je crtcko hej? mozes ho mat zmagnetizovane, to sa v menu monitora odmagnetizovat, tiez som mal na starom crtcku zlomeny kabel pri konektore a tiez hadzal taky ruzovy filter, cize skus pohybat kablom na roznych miestach ci sa obraz nezlepsi, a tiez sa mi stalo ze mi na relisyse hadzal takyto ruzovy "film", dal som to do servisu a tam mi typek povedal ze dake RGB cesty (na DPS) boli popraskane, ze len ich znova zcinoval a poistil dratom....
cize tak
cize tak
hej hej je to CRT-cko rozmyslam ci sa to oplati dat vobec do servisu alebo kupit novyTraktorista napísal:to je crtcko hej? mozes ho mat zmagnetizovane, to sa v menu monitora odmagnetizovat, tiez som mal na starom crtcku zlomeny kabel pri konektore a tiez hadzal taky ruzovy filter, cize skus pohybat kablom na roznych miestach ci sa obraz nezlepsi, a tiez sa mi stalo ze mi na relisyse hadzal takyto ruzovy "film", dal som to do servisu a tam mi typek povedal ze dake RGB cesty (na DPS) boli popraskane, ze len ich znova zcinoval a poistil dratom....
cize tak
-
Traktorista
Guru
a kde najdem to demagnetizovanie?Traktorista napísal:tak skus to demagnetizovat (ci ako sa to spravne vola), skus pohybat kablom ci nepomoze, no a potom ak nic tak jedine skus ceknut tie RGB cesty.
mna to ze tam nakydal novy cin a dal tam drot stalo 900sk, ale to bol daky zid stary, hrozne vela zato pytal...
-
Traktorista
Guru