pozri sa na to co si tam napisal... take veci sa rozpravaju u psychologa... a ked ti niekto len chyba tak si to sem ani nemusel pisatjohny141 napísal:Preto ze mi niekto chyba mam ist k psychologovi?
Odchod na 11 dni
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Patjo zas chore to neni. Zalezi na tom aky ten vztah je.
Ked sa vidia denno denne na pol dna a viac ... tak je uplne normalne ze je tazke preckat jeden den bez polovicky.
V pripade ze sa jedna o vztah na dialku tak tam odlucenie na tyzden nerobi ziaden problem. Samozrejme chybaju si ... A najhorsie to je v pripade ze ste napr 3dni spolu. (Pia, So, Ne) Ten tyzden po nom je potom na zastrelenie
... Len si hladas sposob ako sa k nej co najskor dostat.
Cize klud. Skoc niekam s kamaratmi ... Na pivo, na korcule, na bicykel a bude to jednoduchsie
Cas ti ovela rychlejsie ubehne
Potom ked budete starsi tak to bude horsie ... Ked napr. ona odide na vysoku do ineho mesta a este horsie do ineho statu
Ked sa vidia denno denne na pol dna a viac ... tak je uplne normalne ze je tazke preckat jeden den bez polovicky.
V pripade ze sa jedna o vztah na dialku tak tam odlucenie na tyzden nerobi ziaden problem. Samozrejme chybaju si ... A najhorsie to je v pripade ze ste napr 3dni spolu. (Pia, So, Ne) Ten tyzden po nom je potom na zastrelenie
Cize klud. Skoc niekam s kamaratmi ... Na pivo, na korcule, na bicykel a bude to jednoduchsie
Cas ti ovela rychlejsie ubehne
Potom ked budete starsi tak to bude horsie ... Ked napr. ona odide na vysoku do ineho mesta a este horsie do ineho statu
No, mne obcas celkom dobre padne, ze sa mlada na par dni odsackuje k rodicom
Nejde o to ze by mi s nou nebolo dobre alebo co, ale proste... co ja viem, obcas je to fajn. 11 dni je sice dost, ale nieje to nic extremne. Skus sa normalne venovat sam sebe, kamaratom, svojim zalubam... cas ubehne ako voda. Ak mas problem takuto prekazku normalne zvladat, je nacase sa nad vztahom zamysliet, lebo nieco nieje v poriadku.
netreba sa vobec trapit. prave naopak. ten cas treba (ako mnohi pisali) vyuzit co najviac. ja by som sa postretaval s kamaratmi a kamaratkami s ktorymi som dlho z nejakeho dovodu nebol, snazil sa zarobit nejaky peniaz, venoval by som sa svojim zalubam a podobne veci. clovek musi zit trochu aj svoj zivot, nie len zivot v pare. mne tiez dobre padne ked som nejaky cas sam. idem von za kamaratom, opravime nejake malichernosti na autach (alebo umyjeme kedze ma rodinny dom) alebo korculiach (ci uz kolieska, loziska, vymena valcekov pod loziskami, atd). vzdy sa nieco najde. taketo veci sa s priatelkou robit jednoducho nedaju. priatelku vobec nezaujima preco mi nedolieha brzdova platicka presne na kotuc. a presne z takychto dovodov treba vyuzit taketo "hluche" dni. tiez sa da za dlhsi cas zorganizovat nejake mile prekvapenie.
Vies-nie je chybat,ako chybat...Pokial sa dokazes az natolko na niekoho naviazat,ze nedokazes bez neho fungovat pocas 11 dni,tak to az tak celkom v poriadku nie je...johny141 napísal:Preto ze mi niekto chyba mam ist k psychologovi?
Nemyslim si,ze je nutne ist ku doktorovi,len si musis uvedomit,ze sa vlastne o nic nejedna...Ale mozno by ti to psycholog dokazal vysvetlit ovela lepsie...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
To musis mat dobre nudny a prazdny zivot ...johny141 napísal:Takto vam poviem. je mi zanou preto tak velmi smutno, pretoze sme kazdy jeden den boli skoro spolu. Je mi tak cudne bez nej. mam pocit prazdnoty. viem je to mozno pre vas divne. ale ti ktory miluju naozaj mozno to chapu. to odlucenie. aj ekd to nieje na mesiac, rok, dva ale o 11dni. uz mi odisla. a je to hrozne tazke beznej. mal by som tak vela veci robit ale proste nechce sa mi ale potom sa nudim a stale myslim nanu. Mal by som sa cim zamestnat ale proste nechce sa mi. a nevem ako to vsetko prekonat ako si povedat ze je to len par a bude doma. ja si to aj hovorim ale proste nic to nerobi stale mam taky cudny pocit stoho celeho.chyba mi
Toto vyzera ako keby s nou chodis mesiac a nie 3 roky. Ak ked mas s nou vztah aky chces, proste isla a musis sa s tym zmierit. Je to len 11 dni a nie rok. Mozes si uzivat to co si ked si bol ako vravis stale s nou nemohol. Ona sa ti vrati a bude to zas dobre. Zivot nie je prechadzka ruzovou zahradou vies. Clovek sa uci sam na sebe. Toto je taka malickost, nad ktorou by si sa nemal ani pozastavovat a este nie riesit to takymto sposobom.