Street Fighter IV
Mne tiež program prestal pracovaťhelacik napísal:ja mam tiez verziu od reloaded ale ked to spustim hodi mi tabulku ze sa vyskytol problem a je to v ...
-
brendnpeto
Medium Expert
-
->slavo<-
Addict
vsak tam je taky list kde je napisane a ko sa tie triky robia .
inac nevies ci ste si vsimli ale ja tam vidim 11 roznych funkcii utoku
a stoho je zapnutych len 8 a tie dalsie 3 si treba zapnut
nechapem vsak je to robene z konzoly ktore maju na gamepade 8 herných tlačidiel . a v tejto hre sa da pouzit az 11 A tomu nerozumiem .
to akoze ty co maju klavesnicu maju vyhodu ? alebo vysvetlite mi to niekto .
lebo ked to budem hrat na gamepade tak ten ma len 8 herných tlačidiel a ja chcem vyuzivat naplno vsetky typy utoku .
tu som dal screeny co je normalne na defaulte vypnute . a co si treba zapnut ked mate klavesnicu
Ako ide vlastne oto ze ta hra ma byt plnohodnotna na Gamepade ktory ma 8 herných tlačidiel , a nepripada mi to tak . ked je tam 11.
inac nevies ci ste si vsimli ale ja tam vidim 11 roznych funkcii utoku
a stoho je zapnutych len 8 a tie dalsie 3 si treba zapnut
nechapem vsak je to robene z konzoly ktore maju na gamepade 8 herných tlačidiel . a v tejto hre sa da pouzit az 11 A tomu nerozumiem .
to akoze ty co maju klavesnicu maju vyhodu ? alebo vysvetlite mi to niekto .
tu som dal screeny co je normalne na defaulte vypnute . a co si treba zapnut ked mate klavesnicu
Ako ide vlastne oto ze ta hra ma byt plnohodnotna na Gamepade ktory ma 8 herných tlačidiel , a nepripada mi to tak . ked je tam 11.
-
brendnpeto
Medium Expert
-
brendnpeto
Medium Expert
Tak dík za "super" radu->slavo<- napísal:throw sa urcite nezhoduje . a kombo das normalne len to musis spravne zmacknut .
-
brendnpeto
Medium Expert
Šak mi napíš aspoň jednu kombináciu čo treba stlačiť a z toho sa to naučím... Hovorím, že som postláčal všetko a nič sa nestalo
A v lavo dole sa vyplňa nejaký bonus a ked je to celé sa napíše "super", až v tedy idú dávad kombá, alebo ako to vlastne je?
Je to pre mňa nová hra, nehrál som ešte ani tomu podobnú, tak ma zaškol
A v lavo dole sa vyplňa nejaký bonus a ked je to celé sa napíše "super", až v tedy idú dávad kombá, alebo ako to vlastne je?
Je to pre mňa nová hra, nehrál som ešte ani tomu podobnú, tak ma zaškol
tie obycajne viem ktore su na obrazku ale nektory fightery maju nakreslene charge pod tym so take kruzky a potom kick a newem ako urobim to charge a este ze hram to survival uz som vyhral levelov na mediume a stale som charakter neziskal na ktorom leveli ziskam charakter ?
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2009, 15:33 )
wste ked cem hrat po nete potrebujem product key aky je?
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2009, 15:33 )
wste ked cem hrat po nete potrebujem product key aky je?