fajn tak ako pises sam, pocuvas trance ci co to, a neobliekas sa tak, ja pocuvam hip-hop a neobliekam sa tak tiez...
nechapem co maju vsetci proti hip-hopu.. (nenarazam len na teba..) skor by sme mali mat neco proti ludom ktory nevedia cim su, teda ako pises ty ludia cosi pustaju KF na spanie, a nosia velke veci... ano aj ja nosim velke veci, ale nie koli stylu ale koli tomu ze sa v tom lepsie citim.. btw na to ze pocuvam hip-hop mam 20cm dlhe vlasy a chodim v ciernom..

sem tam si pripnem dokonca piramidku na gace a CO... mojavec predsa robim to na co mam chut, a obliekam sa co sa mi paci.. ze nosim cierne veci?.. a to znamena ze len metlaci a emaci musia nosit cierne veci?... (to pre pripad zeby sa dakdo pytal

)... a tak... ja nwm ja sa do inych stylov nejako moc nestaram, netrapia ma dako moc metlaci, pretoze tuna v TN vacsina mladeho obyvatelsta asik iny styl nepozna, uvedomil som si to minule ked som bol vonku... siel som von s partickou kamosov co poznam, a uvedomil som si, ze s tych 8 ludi co sme tam boli bolo 7 metlakov (hlavne ze si setci pchaju do profilu vety ze "92% teenagerov pocuva hip-hop, ak patris medzi zvysnych 8% tak si daj tuto vetu do profilu"... comu nechapem, a nemylsim si ze niekedy bol verejny prieskum

)... ale nic som nemal proti nim, nejako mi neprekazaju, akurat sme boli vsetci v ciernom..
k EMU... tiez mi to neprekazalo, dokedy som nespoznal zopar bab s takym zameranim.. niektore su naozaj krasky

cize mi nebolo najhorsie s nimi samozrejme... ale niektore myslia len na rezanie a bla bla bla... to je jedina vec ktora mi na tom prekaza... ze ma niekdo taky styl?.. ved ked sa mu to hodi tak v tom nevidim problem, ak sa mu to teda paci... a nech si spravi aj tak vlasy sak najskaredsie to zrovna nieje... ale ked sa rezze, tak to mi uz vadi

proste to neznasam, a s takymi ludmi necem mat nic spolocne.. ostatny mi neprekazaju, ako som pisal, ci uz metlaci, punkaci, emaci? hoperi alebo hippies.. mne je to jedno, hlavne je aky je clovek vo vnutri, v srdci.. a nie ako sa prejavuje navonok..