Vypnutie aplikácie - samočinne

Informácie o software, ankety...
NAPSTER
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vypnutie aplikácie - samočinne

Príspevok od používateľa NAPSTER »

Zdravím, takže opíšem problém :) Pol roka mi funguje Vista bez problémov, no v poslednej dobe jej nejako preplo... Vírusom to nebude, mám NOD 32 s licenciou takže ten beží na 100% ... Aj po prescenovaní nenašiel vírus (pri full citlivosti) takže problém je tu. Zapnem GTA IV /ktoré pol roka šlape/ začne nahrávať hru a v tom ho vypne a Vista mi napíše že v záujme ochrany údajov radšej vypla aplikáciu. Neviete ako sa toho mám zbaviť? Dík moc :)

A ešte niečo, robí to pri každej hre =/

Prišiel som na to že to má na svedomí DEP dá sa vypnúť cez príkazový riadok. Ale dočítal som sa aj to že DEP sa samo od seba nezapne, má to na svedomí MALWARE a SPYWARE. Ešte preskenujem PC cez AdAware a ak to bude naďalej zobrazovať chybu tak už fakt neviem. =/
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Skus preinstalovat DirectX. Mozno je poskodeny nejaky jeho subor a preto to vyhadzuje tento err0r pri kazdej hre. A este preinstaluj ovladace na graficku kartu (pokial mozno daj co najnovsie stiahnute zo strany vyrobcu).
NAPSTER
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NAPSTER »

vidíš idem na to...ale zo dňa na deň takto zblbnúť? ... je to za ten DEP ktorý som aj vypol cez konzolu ale aj tak blbne, čo sa týka napr. CS tak to už ide... aa odstránenie malware a spyware nepomohlo.

edit:
nepomohlo ani DirectX 10 a najnovšie ovládače mám...záhada zblbnutia Visty zo dňa na deň...

edit: a nejde mi ani Vegas 8 čo je naväčší problém... asi deletnem Vistu a dám si XP

edit:
obnovujem Vistu do stavu pri zakúpení. Ďakujem za posty ;)
Napísať odpoveď