Chyba v PC
Chyba v PC
cawko mam problem s pc nech robim co chcem hram,pozeram alebo chatujem hockedy mi vyhodi taku tabulku odosielat-neodosielat a taktiez aj firefox mi hockedy chce restartovat mi nahodi ze bola daka chyba a mozem restartovat a ukoncit ..... neviete cim to je ???? lebo mal som pc v oprave je nova maticna,ram,graf,proccesor a teraz to nehorazne blbne ....... nwm co s tym poradte niekto .....
///GothaR: nepouzivaj tucne pismo na cely prispevok.
///GothaR: nepouzivaj tucne pismo na cely prispevok.
-
tomaxx_199
Medium Professional
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?nv4_disp tu si ten dll subor môžeš stiahnuť 
hmmm dik dufam ze uz to nebude robit aspo hento lebo sme dali namontovat nove suciastky no a odvtedy to robi hento a este tam aj kazdu chvilu vyskakuju daka chyba kde mozem dat odoslat neodoslat a potom mi to vypne hru,firefox alebo hocico ine .... a tiez kazdu chvilu mi na firefoxe nabehne daka chyba kde mam daco ci to chcem oznamit dakomu alebo rastartovat firefox vypnut ho no proste lezie mi to uz hore krkom ...... ideme skusit dat do pc vistu lebo tam by nemalo davat tu chybu odoslat,neodoslat tak uvidime ci sa zbavime dalsej chyby 
ak viete cim by to mohlo byt napiste pls
ak viete cim by to mohlo byt napiste pls
-
tomaxx_199
Medium Professional
ako myslis ako som preinstaloval ???? normalne som restartol tam mi to nacitalo a instaloval som ...... a kde sa to da vypnut ??? pls najdi to ak vies kde pribliznetomaxx_199 napísal:to sa da niekde v systeme vypnut. myslim ze mas tam nieco poskodene zato to vyhadzuje a ako si preinstalovat windows? autorun?
-
tomaxx_199
Medium Professional