Ako ziskat sebavedomie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

V prvom rade srry za dlhočizný príspevok

všetko je v tvojej hlave ... poznám borcov čo vôbec nie sú pekní a dievčatá (ženy) im ležia pri nohách.
Ja osobne asi viem ako sa cítiš lebo so to zažil.. na základke som bol medzi týranými deťmi hlavne pre moju malú výšku - 3-4x do týždňa ma tak zbili že som plakal.. základku som prežil a na strednej to bolo podobné ale z bitiek sa to zmenilo na psychické týranie - síce patril som medzi ako by som to povedal elitu triedy ale nebol som im rovnocenný - síce ma zobrali medzi seba ale vždy mi dávali najavo že k nim nepatrím. cca v 17-tich u mna nastal zlom a uvedomil som si, že to nemôžem nechať tak ak nepristúpiť na ich "hru" proste tým, že si sa uzavrel do svojho sveta si len dal za pravdu tým čo ťa považovali za loosera...
ty to ale môžeš stále zmeniť: jediný spôsob je nechať svoj starý život minulosti a začať s úplne iným - možno by stálo za to zmeniť aj mesto kde žiješ (1 možnosť) kúp si nové pekné handry, kúp si pekný parfum, hodinky, topánky, sprchuj sa 3-6x do dňa, nos čisté ponožky (neuveríš ako mne pomohlo si meniť ponožky namiesto 2x denne 3x denne hh hned som získal kus sebavedomia), zmeň si účes alebo si zafarb vlasy.

a môžeš ísť do toho - zmenu vonkajška by si mal ted treba zmeniť prostredie a ľudí - začni robiť nejaké aktivity kde sú aj ženy, s ktorými sa najprv budeš stretávať tam 1 alebo 2x do týždňa alebo aj viacej to jedno.. začni chohodiť na semináre varenia alebo aj basket nieje zlý, chodievaj na koncerty do kina, občas sa chod navečerať do reštiky..

neuveríš ale veľmi by ti prospelo keby si začal tancovať - áno spoločenské tance - ja som to robil 10 rokov svojho života a to mi pomohlo vystupovať v spoločnosti bez ostichu stáť pred 100-kami ľudí a usmievať sa pri tom, rozprávať sa s prenádhernými ženami bez toho aby mi srdce chcelo vyskočiť z hrude, dokonca som ich mohol držať a tancovať s nimi bez toho aby som ich prepichol svojím robinom hoodom.

musíš začať proste žiť a v provom rade musíš sám sebe uveriť že si "iný" človek (preto v "" pretože to budeš stále ty ale budeš sa správať inak)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ako tu uz niekto pisal, laska sa nehlada, ona pride sama... Mal som kedysi davno trosku podobny problem so sebavedomim, ale ked prisla "ta prava", tak som sa nebal a vzoprel som sa aj podlamujucim kolenam, aj cervenej tvari aj hocicomu, len aby som ju oslovil. Proste tu si v situacii bud alebo, nemas co stratit... A ked zmaknes jednu, ostatne uz budu lahodka, naucis sa casom, ze zeny si treba vychutnavat, hrat sa s nimi na prvom rande ako macka s mysou, snazit sa citat ich myslienky, proste cele je to krasne, napinave, vzrusujuce... Taka hra pre dospelych. Kym som "nezbalil" svoju prvu, bol som aj ja taky ten typicky zakriknuty skaredy chlapec stojaci v kute... Ale prvy uspech nalial sebavedomia a posunul ma k inemu postoju, dnes nemam problem prehovorit k akejkolvek slecne na ktoru mi niekto ukaze a nemam z toho ziaden stres. Chce to len odvahu a ostatne pride samo, na to neni navod.

A este nieco: Ak si najdes babu, nevylievaj jej srdce. Je fajn, ze mas niekoho, kto Ta vypocuje, ALE... ked sa to prehana, zacne to liezt na nervy. Vecne depresie a nespokojnost a smutok nad sebou samym len nicia zivot a vztah. Nieje zle, aby vedela o tom co Ta trapi, ale v praxi sa mi viac osvedcilo to nerozmazavat, aspon nie v rannych fazach vztahu. Prave naopak, treba sa venovat tomu co v tej chvili je, radovat a smiat sa z toho co mas, uzivat si to. Nie nariekat... O to baby (a chlapi detto) malokedy stoja.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Muffi napísal:Pre zvýšenie sebavedomia je najlepšie dať si panáka (alebo aj dvoch :D ) Je to síce len dočasné, ale pomáha to. No treba odhadnúť správnu mieru (menej je niekedy viac 8) )
To pomáha aspoň na nájdenie vzťahu. Ja keď si hrknem hneď som smelí. :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Godlub napísal:To pomáha aspoň na nájdenie vzťahu. Ja keď si hrknem hneď som smelí. :D
jn ja ked si hrknem tak potom cestou domov smelo pobudim polku dediny

// offtopic ja viem
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

no a co tak to zbalit nejaku fajnovu babu to by ti ho zvysilo ne?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

a ty čítaš, čo píše?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Takych ludi je dost..:) Ale ked dojdu do takehoto stadia, ako si dosiel ty,ze proste vies, ze to dalej tak nepojde, tak to je len pozitivum..
Tiez mam problemy bavit sa obcas o normalnych veciach s holkami, ale kaslem nato, bo momentalne mam ledva casu na seba popri praci..
Ale tebe radim zajst s kamosmi na pivo, alebo nieco takeho..Vykaslat sa zvysoka na hry..nato budes mat dost casu inokedy..Kym si mlady si treba uzivat a nie sediet za PC a uzivat si hry..To mozes aj v dochodku :)
Ak si z BA, tak tu na fore sa najde dost ludi co by vybehli na pivo, takze nevesaj hlavu..
Nehladaj lasku ani dievca na silu, vtedy prd najdes..Vacsinou pride tak necakane, ze az po chvili zistis, ze a kua :P Vlastnie skusenosti..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ešte jedna dôležitá rada.. musís si uvedomiť že o nič nejde ked sa s nimi bavíš - nejde ti o život, nedostaneš lepru, nezabijú ťa..
proste nič len obyčajný debat ako s nejakým frendom vo wowku :)
pár nezdarov ťa nemôže odradiť každým jedným pokusom sa to bude zlepšovať.

skús napríklad začať tým že pôjdeš po ulici - vyhliadneš si nejaká babu cca tvojho veku ale nie samozrejme modelku ale takú normálku - prídeš ku nej pekne sa jej pozdravíš usmeješ sa a spýtaš sa koľko je hodín ona ti povie ty pekne podakuješ zase sa usmeješ a to je všetko.. skús to pár krát a sleduj ich výraz tváre ked sa začnú usmievať aj ony asi na tom nebudeš až tak zle

pamataj nariekaním sa nič nezmení treba konať a nič nejde zo dna na deň ale plody tvojej snahy sa dostavia určite
gabonov
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gabonov »

nenapisal si kolko mas rokov ale ak nemas viac ako 30 tak sa zapis na nejaku vysoku skolu tam spoznas vela ludi, mozes uplne zmenit svoju osobnost a nevadi ak ta z tade aj po roku vyhodia tie znamosti ti ostanu
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

lol, myslim si ze zapisat sa na vysoku nie je zrovna najlepsi napad, sice na vysokej dokazes ziskat sebavedomie ale to by musel byt nejaky krajny pripad aby siel na vysku. :D skus sa zapajat do nejakych sportov, ver mi viem co hovorim, nikde inde nedokazes podla mna lepsie ziskat sebavedomie ako pri nejakom sporte resp. pri nejakej aktivite kde sa stretavas s ludmi. :) :)
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

No navrhoval by som si najst novych priatelov, alebo obnovit starsie vztahy. S tymito ludmi mozes robit vela aktivit, ktore by ti priniesli zmenu do zivota. Popripade skus nejaky sport, bike alebo nieco podobne. Vela ludi ma taketo problemi s ktorymi si nakoniec poradia. Ja som mal take obdobie, ze ma nic nebavilo a nemal som do nicoho chut. Sice to je zlomok asi toho co prezivas ty ale nakoniec som sa z toho v poho dostal. Zacal som robit ine cinnosti, spoznal som novych ludi a bolo dobre. Zivot je tazky ale treba s nim vy.ebat :twisted: . Pamataj: Neni zle aby nemohlo byt este horsie. Casom pride isto aj laska. Netreba ju hladat ona si ta najde v takej chvili, ked to nebudes vobec cakat. :wink: . GL 4 U
Napísať odpoveď