Ako zistiť súkromne číslo?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
3PO
Medium Professional
Medium Professional

:)

Príspevok od používateľa 3PO »

omyl panove :) existuje ale samozrejme to neposkytuje operator. velmi zjednoduseny princip... niekto vam zavola jeho cislo nevidite... hovor odmietnete.. ale pred tym si nastavite presmerovanie nie na klasicke cislo ale na audiotext... tam sa uz cislo(neviem preco) posle ako odtajnene... z audiotextu vma pride sms s cislom ktore vam volalo :) tak to fungovalo pred rokmi ako je to teraz to uz neviem :)
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Tak toto je zaujimave. Ako je potom mozne ze ked posle niekto kto ma CLIR SMS-ku niekomu inemu tak sa tam už čislo objavy tam uz nejde o prioritu?
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

vladenko007 napísal:Tak toto je zaujimave. Ako je potom mozne ze ked posle niekto kto ma CLIR SMS-ku niekomu inemu tak sa tam už čislo objavy tam uz nejde o prioritu?
CLIR a CLIP su doplnkove hlasove sluzby , SMS je textova sluzba a funguje na trochu inom principe
ttyson
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ttyson »

prepacte za SPAM ale chcem pozdravit najma hojka vymysel malych deti :-)) no nieco na tom pravdy bude a dokonca mam pocit ze za autorstvo tohto vymyslu mozem ja :-))) este v dobe ked prisli prve mobily a s nimi prve sluzby clip a neskor clir
mal som spoluziaka ktory v dobe "sialeneho"pokroku mal ako jeden z prvych ludi aktivovanu sluzbu CLIR takze ked mi zavolal prvykrat tiez som bol s toho vygulany ako je to mozne ale ked mi zavolal druhykrat a hned som mu pozdravil bol v soku ako som to vedel(vtedy to nemal skoro nikto) a tak doooost vela rokov spat vznikol v mojej hlave ANTICLIR ako odpoved odkial som vedel ze je to on
chalan mal trosku viac penazi a bol dost sutazivy tak ho chcel mat aj on poslal som ho k mobilnemu operatorovi a potom som o tom mojom vymysle pocul este tisic krat urcite to napadlo aj niekoho ineho nevravim ze som jediny ale je to CISTY VYMYSEL to by mobilny operatori nemohli spravit ked si platim za nezobrazovanie cisla aby niekto zaplatil viac a .....
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nieco z netu:
[US only]
http://www.mobileexpert.co.uk/mobile/fo ... mbers.html

Aj podla pana googla nato nieje zatial nic takeho, ze by to zobrazilo..Takze asi tak..
ttyson napísal:clip a neskor clear
mobilny operatori nemohli spravit ked si platim za nezobrazovanie cisla aby niekto zaplatil viac a .....
Ked uz tak Clir..
A neviem ako u ktoreho operatora si platis za nezobrazovanie cisla? Vsak vo vacsine mobiloch to uz mas ako funkciu a tipujem ze vsade inde je to zdarma.. :?

CLANOK (ma svoje roky ale predsa):
http://www.zive.sk/Spravy/EuroTel-zavad ... fault.aspx
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Soviet: Funkcia, nefunkcia, da sa to nastavit priamo v nastaveni telefonu alebo s predvolbou *31# alebo #31#, avsak ak chces utajit cislo, tak musim mat aktivovane CLIRko. Sluzba CLIR bola spoplatnovana kedy rovnako ako aj sluzba CLIP, avsak niekedy okolo roku 2003/2004, ked sa nam otvarali brany Europskej unie bola direktiva na moznost utajovania cisla bezplatne, takze operatori museli pristupit k tomu, aby bola tato funkcia bezplatne aktivovana.
Napísať odpoveď