Sluchatka do usi do 500,-

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Koss je kvalitka? =-O prebasovane sunty.Ked kossy tak uz Porta pro alebo KSC75 co su vlastne porty v inom obale.Ale tie uz su nad ramec.Prebornikmi v lacnych stuploch su Creative EP630 co tu uz boli spomenute.Pocul som nazivo odporucam
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

hovoris, ze kossy (asi na sparkplugy si narazal) su prebasovane, ked uz tak porty => z toho mi vypliva, ze porty nie su prebasovane :shock:

IMHO, sparky sa pred portami mozu skryt

ad - slavo - v akom zmysle myslis "najlepsie" ? v danej cenovej relacii?
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

sorry ze tak neskoro pisem,ale nedalo mi
tak nakoniec som sa rozhodol pre sennheiser mx 55 a musim povedat,že som trochu sklamaný.Bassy su velmi slabe musite zapnut equalizer aby ste ich poculi.stredy a vysky su fajn.Zvuk je čistý.Najvačší problem je ale ich uchytenie.Mne to v uchu nedrzi ako ma aj ked si vymenim tie gumy.skusal som to do ucha narvat ale bolia z toho uši (aspon mna.M am asi nejake specialne usi :? .No nic tak asi tak,mal som asi zvolit niejake ine
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Penguin napísal:sorry ze tak neskoro pisem,ale nedalo mi
tak nakoniec som sa rozhodol pre sennheiser mx 55 a musim povedat,že som trochu sklamaný.Bassy su velmi slabe musite zapnut equalizer aby ste ich poculi.stredy a vysky su fajn.Zvuk je čistý.Najvačší problem je ale ich uchytenie.Mne to v uchu nedrzi ako ma aj ked si vymenim tie gumy.skusal som to do ucha narvat ale bolia z toho uši (aspon mna.M am asi nejake specialne usi :? .No nic tak asi tak,mal som asi zvolit niejake ine
mal si zobrat spark plug :wink: to ze sa kazi lanko je v pohode ono to odchadza asi tak raz za pol roka pri kazdodennom pouzivani nonstop ako u mna mam uz tretie ale zvuk neopisatelny a to ze su prebasovane tvrdia ludia pretoze je to troska tak no po uprave eq je to v pohode :)
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

Na tie kossy som počul vela "kontrastných"odpovedí
jedny ich ospevovali,a druhý zas hovorili opak.
Nevadi, este tie senny možem vymenit tak uvidim.

´´a este,nechcel som spunty takze preto som tie kossy nezobral
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Penguin napísal:Na tie kossy som počul vela "kontrastných"odpovedí
jedny ich ospevovali,a druhý zas hovorili opak.
Nevadi, este tie senny možem vymenit tak uvidim.

´´a este,nechcel som spunty takze preto som tie kossy nezobral
no hej ved ja ta nanutim heh a inak tie nazory su rozne uz len z toho dovodu ze vela ludi ani netusi ze tie sluchadla ma zle nasadene ze maju otrasne prehravace a otrasne nastavene eq zial takym to nevysvetlis vsetko je chyba sluchadiel :roll: :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

satelitik11: Skreslenie zvuku Ti neprekážalo? Mne na SPARKoch dosť, ale uvedomil som si to až v období, keď som prešiel na polootvorené AKG....ale to je aj iná cenová kategória. Len podotýkam, že sú aj kvalitnejšie "pecky", ako SPARKy, konkrétne by som Ti podobne ako violator v inej téme odporučil AKG K 314 P. Skreslenie < 1 % myslím hovorí za dosť...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

"pecky" a "spunty" su rozdiel...ide o to, ze spunty davaju aj daku izolaciu, preto som bral kedysi sparky... nepocul som ani kamion ked popri mne prefrcal a prebassovanie mi nevadilo... skreslenie bolo po prechode na porty citelne... porty su fajnovucke po zvukovej stranke
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Porovnavat porty so sparkami je ako porvnavat furik s bicyklom... Preboha ved to je uplne ina konstrukcia vsetko, fakt vas nechapem.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

co vravite na tieto? Sennheiser MX 60 street II ... stoja okolo 22 juro, len moc sa nevyznam a rad by som sa dozvedel od niekoho kto ma s nimi nejake skusenosti :)
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Zober Creative EP-630. Maju dobre recenzie a ludia ich porovnavali s napr Koss Plug a tieto mali lepsie ohlasy.
Ja som si ich objednal vcera, v utorok by mi mali dojst. Ak chces mozem ti k nim napisat moj amatersky prvy pocit
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

lenze to su stuple nie? a tie moc nechcem...
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Jaj tak, no tak v tom pripade tie snnheishery
http://www.progamingshop.sk/sennheiser- ... 33484.html
Napísať odpoveď