F.A. Premier league
imho Ferguson prejavil tentokrat skvely cuch na hracov. Valencia sa javi ako velmi perspektivny hrac, skor podobny giggsovi zamlady - typicky kridelnik, silny v subojoch jeden na jedneho, owen sa zasa nenastve, ak bude hrat tretieho utocnika a ako striedajuci hrac moze v zakonceni len pomoct. Viac priestoru v utoku pre zakoncovatela Berbatova a Rooneyho... Este mozno niekoho na stred pola, kde uz zrejme definitivne dosluzil Scholes...
Dalsi mladik do Manchestru united uvidime co z neho bude
http://www.topky.sk/cl/6/505911/Ferguso ... lsi-talent
A Robin van Persie konečne podpísal dlhodobú zmluvu v Arsenale, takže zrejme definitívny koniec špekuláciam ohľadom jeho prestupu do Španielska.. ManU, zdá sa, chystá veľkú generačnú výmenu, pomaly sa končí doba Nevilla, Scholesa či Giggsa a do kádra prichádzajú mená ako Valencia či už vyššie spomínaný Obertan.. Zaujímavé.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
man city je v podstate to iste ako real nadbytocne nakupovanie a ziadne uspechy.oni si myslia ze budu hrat na styroch utocnikov a dvaja na lavickekali520 napísal:No Manchester city ma dalsiu posilu, Adebayora.
Neviem ale zda sa mi ze tam je uz nejaky pretlak tych utocnikov, naopak tam kde treba kupovat, kraj obrany a zaloha, najma kridelnici tak tam ziadne posili neprichadzaju. Som zvedavy ako to Hughes posklada.
Aj tak ich netypujem viac ako 4 miesto.
No nepovedal by som ze Real nema uspechy. Praveze za ery galaktikos sa im podarilo vyhrat LM a spanielsku ligu.M.a.R.o.s.H napísal:man city je v podstate to iste ako real nadbytocne nakupovanie a ziadne uspechy.oni si myslia ze budu hrat na styroch utocnikov a dvaja na lavicke
Man city podla mna ani nekupili moc velke hviezdy, taky Snata Cruz alebo Barry este hviezdy podla mna niesu.
Jednoducho kupili kopec dobrych utocnikov, co im urcite nebude na skodu, ale podla mna by to chcelo este aspon jedneho fakt dobreho zaloznika resp zaloznikov na kridla ani nie hviezdy s velkym menom ale naozaj dobrych hracov, ktory poctivo odvedu svoju robotu (nieco typu Benayoun, Nasri alebo Ashley Young.
No som zvedavý ako to skončí s Terrym, na jednej strane Ancelottiho vyhlásenia, že Terry na 100% ostane v kádri The Blues, na druhej strane sám Terry požiadal Abramoviča, aby mohol jednať o podmienkách s Citizens, takže to vyzerá zaujímavo, ak by navyše ManC kúpili Lescotta z Evertonu (dali ponuku 15mil. libier - zatiaľ Everton odmietol) - mať dvoch reprezentačných elitných obrancov v kádri by bolo zaujímavé.
Neverim zeby Terry ktoreho odchovala Chelsea presiel len koli peniazom do ManCity to by urobil hrubu chybu a vela ludi by na neho potom piskalo. Co sa tyka tych utpcnikov ... je tam fakt obrovsky pretlak a dalej nekupuju nic. Pochybujem ze taky Robinho by sa zmieril s tym keby musel sediet na lavicke.
Počkaj počkaj, prečo rozprávaš o Micahovi Richardsovi, keď z môjho predošlého príspevku myslím jasne vyplýva diskusia o útoku? Ešte raz teda - teraz sa bavím o ofenzíve, vravel si, že Robinho by sa nezmieril s vysedávaním na lavičke, na čo som ja reagoval, že Robinho by mal hrať a na striedačke budú namiesto neho vysedávať iní hráči - tým som narážal na pretlak v útoku (Carlos Tevéz, Emmanuel Arabayor, Roque Santa Cruz, nedávno podpísal novú zmluvu skvelý waleský forward Craig Bellamy, potom sú tam ešte ďalší útočníci typu Bojinov, Caicedo, Jo, Evans alebo Mwaruwari, ktorí sa zrejme budú zahrievať v béčku alebo pôjdu na hosťovanie).
Ak už ale hovoríš o obrane, tam tiež nebude jednoduché presadiť sa, je tam už spomínaný Richards, ikona klubu Richard Dunne, bývalý hráč Chelsea a anglický reprezentant Wayne Bridge, Argentínčan Pablo Zabaleta a mnoho ďalších mladých i starších hráčov + teoreticky ak by prišiel John Terry. Pre Ciitizens sa črtá silný káder, nemožno ich obviniť, že by dajme tomu len skupovali hráčov, lebo majú vo svojich radách aj mladé pušky ako Weiss, Utuhu či Richards.. Uvidíme, možno sa Big Four zmení na Big Five.
Ak už ale hovoríš o obrane, tam tiež nebude jednoduché presadiť sa, je tam už spomínaný Richards, ikona klubu Richard Dunne, bývalý hráč Chelsea a anglický reprezentant Wayne Bridge, Argentínčan Pablo Zabaleta a mnoho ďalších mladých i starších hráčov + teoreticky ak by prišiel John Terry. Pre Ciitizens sa črtá silný káder, nemožno ich obviniť, že by dajme tomu len skupovali hráčov, lebo majú vo svojich radách aj mladé pušky ako Weiss, Utuhu či Richards.. Uvidíme, možno sa Big Four zmení na Big Five.
Ach, ježišmária. Nevidím do hlavy ich trénerovi, neviem akú formu budú mať hráči na začiatku sezóny, neviem či sa niekto nezraní alebo nezabije pri autonehode - viem však jedno - ManArab City nebude hrať v rozostavení 2-3-5 (aj keď ich nákupy tak vyzerajú) a teda niekto z hviezdnych útočníkov (Bellamy, Arabayor, Tevéz, Santa Cruz a teoreticky aj Robinho..) ktorých som už menoval vyššie bude sedieť na lavičke, pochopené?!
"Emmanuel Arabayor: I'm not here for cash" (niečo vtipné na odľahčenie)
"Emmanuel Arabayor: I'm not here for cash" (niečo vtipné na odľahčenie)
alebo na big three, pretože city na vrchol možno nedosiahnu a na opäť oslabený Arsenal som zvedavý, ale skôr to tipujem na big three ako na big fiveInnocence napísal:Počkaj počkaj, prečo rozprávaš o Micahovi Richardsovi, keď z môjho predošlého príspevku myslím jasne vyplýva diskusia o útoku? Ešte raz teda - teraz sa bavím o ofenzíve, vravel si, že Robinho by sa nezmieril s vysedávaním na lavičke, na čo som ja reagoval, že Robinho by mal hrať a na striedačke budú namiesto neho vysedávať iní hráči - tým som narážal na pretlak v útoku (Carlos Tevéz, Emmanuel Arabayor, Roque Santa Cruz, nedávno podpísal novú zmluvu skvelý waleský forward Craig Bellamy, potom sú tam ešte ďalší útočníci typu Bojinov, Caicedo, Jo, Evans alebo Mwaruwari, ktorí sa zrejme budú zahrievať v béčku alebo pôjdu na hosťovanie).
Big Three, čo ja viem, pochybujem. O Arsenale som už tuším niekde písal, minulý rok ich sužovali zranenia (Rosický, Wallcott, Arabayor, Diaby, Djorou, Gallas, Sagna, Clichy - ďalej nemohol hrať v LM Arshavin) nemohli tak podávať výkony, akých sú schopní. Túto sezónu to ale vyzerá inak, ak sa nič zlé nestane, mohli by sme útočiť na absolútny vrchol tabuľky - znie to ako sci-fi, ale až také nereálne to nie je.
V bráne vedia podať dobré výkony obidvaja z dvojice Fabianski - Almunia. V obrane sme sa posilnili o Vermaelena z Ajaxu Amsterdam, odísť by mohol Silvestre, máme tam mladého anglického reprezentanta do 21r. Kierana Gibbsa, ďalej snáď už netreba spomínať mená ako Gallas, Sagna, Toure, Clichy, Song, Djorou či navrátilší Senderos - každý z nich má šancu hrať v základe, treba uznať, že obrana je nabitá.
Ďalej máme v zálohe tiež pár zaujímavých mien - spomeniem len Diaby, navrátilec Rosický, Denilson, Fabregas, Walcott či môj obľúbený Aršavin + zabúdať netreba na geniálneho Jacka Wilsherea, ktorý Youth tímu značne pomohol k zisku titulu v minulej sezóne (pre viac informácii viď gunners.sk). V strede poľa teda tiež značná kvalita, v útoku by nám IMO trebalo posilu, je tam síce RvP, no myslím, že nie je nejaký svetový útočník, ktorý by sa tam jednoznačne zišiel. Odišiel Arabayor, chválabohu, nikdy som ho nemal rád. V budúcej sezóne očakávam zase formu od Eduarda, ktorý laboroval so škaredým zranením, nebudem opisovať, isto si pamätáte. Potom tam ostal ešte Carlos Vela (ktorý sa minule zranil, neviem ako na tom teraz je) a Nicklas Bendtner - tiež celkom k svetu hráč, dobrý žolík.
Ďalej netreba zabúdať na nákupy - na lane máme ešte Felipeho Mela, Marouanea Chamakha (25-ročný forward z Girondins Bordeaux) a ďalší. Nechajme sa prekvapiť.
V bráne vedia podať dobré výkony obidvaja z dvojice Fabianski - Almunia. V obrane sme sa posilnili o Vermaelena z Ajaxu Amsterdam, odísť by mohol Silvestre, máme tam mladého anglického reprezentanta do 21r. Kierana Gibbsa, ďalej snáď už netreba spomínať mená ako Gallas, Sagna, Toure, Clichy, Song, Djorou či navrátilší Senderos - každý z nich má šancu hrať v základe, treba uznať, že obrana je nabitá.
Ďalej máme v zálohe tiež pár zaujímavých mien - spomeniem len Diaby, navrátilec Rosický, Denilson, Fabregas, Walcott či môj obľúbený Aršavin + zabúdať netreba na geniálneho Jacka Wilsherea, ktorý Youth tímu značne pomohol k zisku titulu v minulej sezóne (pre viac informácii viď gunners.sk). V strede poľa teda tiež značná kvalita, v útoku by nám IMO trebalo posilu, je tam síce RvP, no myslím, že nie je nejaký svetový útočník, ktorý by sa tam jednoznačne zišiel. Odišiel Arabayor, chválabohu, nikdy som ho nemal rád. V budúcej sezóne očakávam zase formu od Eduarda, ktorý laboroval so škaredým zranením, nebudem opisovať, isto si pamätáte. Potom tam ostal ešte Carlos Vela (ktorý sa minule zranil, neviem ako na tom teraz je) a Nicklas Bendtner - tiež celkom k svetu hráč, dobrý žolík.
Ďalej netreba zabúdať na nákupy - na lane máme ešte Felipeho Mela, Marouanea Chamakha (25-ročný forward z Girondins Bordeaux) a ďalší. Nechajme sa prekvapiť.