CS 1.6 Server hojko.com
-
Dinoso
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
fd
jj proste ostanu 2 hraci a ty stavis, na ktoreho chces lebo si myslis ze vyhra a potom mozes vyhrat cash.. nemyslim si, ze by to ublizilo hre, nie je to nejaky trapny plugin ale proste aspon trosku by to zvysilo napatie v hre
...
a este nedala by sa dat ta pesnicka ze I am the one and only ked niekto z teamu ostane sam.. viem je to drist ale mne sa to hrozne paci
:D:D
a este nedala by sa dat ta pesnicka ze I am the one and only ked niekto z teamu ostane sam.. viem je to drist ale mne sa to hrozne paci
-
PepoJr.
Medium Star
Hmm...ako bolo uz vyssie spominane, ziadne taketo pluginy tu NEBUDU!!!su zbytocne
a takisto tu uz nechceme ani DINOSA, ze preco???? pred chvilkou som prisiel domov a hned vlna sprav na icq, ze nejaky blbec je na serveri s AB, WH a neviem s cim...a co sa nedozviem po tom ako som mu dal 2 bany a fuckoff a neviem co este....ze to tuto nas mily dinosko sa nudi a cheatuje si...
dovidenia, uz ta tu nechceme vidiet
a takisto tu uz nechceme ani DINOSA, ze preco???? pred chvilkou som prisiel domov a hned vlna sprav na icq, ze nejaky blbec je na serveri s AB, WH a neviem s cim...a co sa nedozviem po tom ako som mu dal 2 bany a fuckoff a neviem co este....ze to tuto nas mily dinosko sa nudi a cheatuje si...
dovidenia, uz ta tu nechceme vidiet
-
lekoklatik
VIP
S tými skladbami.
či to vyplaší hráča alebo to niekoho znervozňuje či niečo iné je síce pekné ale zabúdate na to, že všetky takéto "vymoženosti" ako skladby na servery, vlastné skiny, všelijaké zvuky sa vám musia najskôr naťahať do PC. A toto nechceme. Aby sa hral napr. dust2, človek sa ide napojiť a musí pár sekúnd, minút čakať pokiaľ mu naťahá všetky "sračky" čo sa na servery nachádzajú. To je hlavný dôvod prečo sa snažíme dištancovať od pluginov.
či to vyplaší hráča alebo to niekoho znervozňuje či niečo iné je síce pekné ale zabúdate na to, že všetky takéto "vymoženosti" ako skladby na servery, vlastné skiny, všelijaké zvuky sa vám musia najskôr naťahať do PC. A toto nechceme. Aby sa hral napr. dust2, človek sa ide napojiť a musí pár sekúnd, minút čakať pokiaľ mu naťahá všetky "sračky" čo sa na servery nachádzajú. To je hlavný dôvod prečo sa snažíme dištancovať od pluginov.
-
Dinoso
Medium Expert
ds
mrzi ma to, ze som cheatoval.. fakt sry .. akoze mozno si este pridem zahrat na hojka (pod inym nickom a ip) ale asi si s vami uz nepopisem tak diki moc,ze som si mohol zahrat na takom dobrom serveri ..
thx fakt.. tak sa majte
thx fakt.. tak sa majte
-
Dinoso
Medium Expert
sd
hojko mi neda amnestiu to je mi viac nez jasne lebo som videl ako dopadli ostatny.. a no proste nemal som svoj den a tak som potreboval sa trochu pobavit ale sak spoko no jak pisal leko za chyby treba pykat ...