eBay.com
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne taktiez. Objednal som si Bluetooth Foldable Klavesnicu za nejakych $45 a za postu chcel $52. Tak som sa mu na to vykaslal. Taktiez mi dosiel Unpaid Item Strike ... Stacilo im vysvetlit ze nie je mozne ze si za Postu zaziada $52 ked mi z HonKongu vacsie veci chodia za $15.
Jeho Strike zamietli a zmazali mi jeho Negativne Hodnotenie.
Jeho Strike zamietli a zmazali mi jeho Negativne Hodnotenie.
Ziadne, proste zaplat a cakaj na produkt.
Ak nieje vyplnena hodnota za postovne napis mu nech ju doplni. Ak to s hodnotou prezenie neboj sa mu napisat nech sa spamata a zmeni ju na normalnu, inak nezaplatis.
Ak item prekracuje hodnotu 150€ napis mu nech na krabicu napise falosnu sumu a nevklada do balika fakturu so skutocnou hodnotou, aby si nemusel platit clo.
Ak je to vec ktora sa strka do el. siete spytaj sa ho aku koncovku ma kabel a objednaj si za par dolarov redukciu na europske zasuvky ak bude treba.
Ak je ta vec mobil/mp3/GPS a vlastne cokolvek s LCD obrazovkou, chod si objednat nejake ochranne folie.
Ak ma este nieco napadne tak dopisem, kazdopadne by pomohlo keby si napisal o aku vec presne ide.
Ak nieje vyplnena hodnota za postovne napis mu nech ju doplni. Ak to s hodnotou prezenie neboj sa mu napisat nech sa spamata a zmeni ju na normalnu, inak nezaplatis.
Ak item prekracuje hodnotu 150€ napis mu nech na krabicu napise falosnu sumu a nevklada do balika fakturu so skutocnou hodnotou, aby si nemusel platit clo.
Ak je to vec ktora sa strka do el. siete spytaj sa ho aku koncovku ma kabel a objednaj si za par dolarov redukciu na europske zasuvky ak bude treba.
Ak je ta vec mobil/mp3/GPS a vlastne cokolvek s LCD obrazovkou, chod si objednat nejake ochranne folie.
Ak ma este nieco napadne tak dopisem, kazdopadne by pomohlo keby si napisal o aku vec presne ide.
-
nejakymarko
Addict
Fake...Skolacik napísal:inac taka otazocka troska mimo temy....na ebay su paradne ceny na oblecenie ako lacoste ed hardy a pod...oplati sa tomu verit alebo su to fake veci? mate nejake skusenost?
Vacsinou fake, naskyta sa ale otazka ci to vlastne nieje jedno.Skolacik napísal:inac taka otazocka troska mimo temy....na ebay su paradne ceny na oblecenie ako lacoste ed hardy a pod...oplati sa tomu verit alebo su to fake veci? mate nejake skusenost?
-
nejakymarko
Addict
pacia sa mi jedny lacoste zabky fakt za par supiek...tak by ma zaujimalo co vy na to
http://cgi.ebay.com/New-Lacoste-Mens-Sa ... 7C294%3A50
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict