Taký žáner nepočúvam, kamarát je však do neho zažratý a vypočul som si popri ňom pár jeho pesničiek - pozdávali sa mi Now You're Gone a Botten Ana či ako sa to píše..
Boten Anna je naj A potom este Dota a Dota by bola este lepsia, keby som ju niekedy hral. Kazdopadne s tymito textami ma zaujal, hudobne sa to tiez da prezit...len je skoda, ze mu nerozumiem ani slovo a o textoch som sa dozvedel len z otitulkovanych videi.
GothaR napísal:Boten Anna je naj A potom este Dota a Dota by bola este lepsia, keby som ju niekedy hral. Kazdopadne s tymito textami ma zaujal, hudobne sa to tiez da prezit...len je skoda, ze mu nerozumiem ani slovo a o textoch som sa dozvedel len z otitulkovanych videi.
pesničky od neho nepočúvam ale ked už hej tak jedine v aute tam sa to fakt hodí a taka oblubena no počul som od neho asi 4-5 a najviac sa mi páči all ever nvm čo alebo tak nejak sa vola viem že v klipe su tam preteky na autach a on je tam na mazde rx8
Zaxman napísal:pesničky od neho nepočúvam ale ked už hej tak jedine v aute tam sa to fakt hodí a taka oblubena no počul som od neho asi 4-5 a najviac sa mi páči all ever nvm čo alebo tak nejak sa vola viem že v klipe su tam preteky na autach a on je tam na mazde rx8
celkom ma zaujimavu hudbu mne osobne sa pacia skoro vseky pesnicky hlavne klipy vypadaju vzdy zaujimavo a je na co sa kukat ale kto nahodou nepocul Basshunter russian privjet
Zaxman napísal:pesničky od neho nepočúvam ale ked už hej tak jedine v aute tam sa to fakt hodí a taka oblubena no počul som od neho asi 4-5 a najviac sa mi páči all ever nvm čo alebo tak nejak sa vola viem že v klipe su tam preteky na autach a on je tam na mazde rx8
Angel in the night .. v tomto klipe su auta ..je to ono?