Urolog - doporucenie
Urolog - doporucenie
Chcel by som sa opytat, ci tu uz niekto navstivil urologa a bola k nemu potrebne doporucenie od obvodneho lekara, ako napriklad ku koznej a spol.
Dik
//GothaR: presunute
Dik
//GothaR: presunute
ja som bol minuly rok a neviem, ako sa tu zmenila politika s odporucaniami, lebo napr. na ocne uz nepotrebujes (bol tam este jeden odbor, nespomneniem si)
isiel som najprv na pohotovost, urobil som sa blby, ze je to akoze akutny pripad....nastastie to bol v poho doktor a odporucil mi kolegu, kezdze to bolo potrebne riesit chirurgicky
isiel som najprv na pohotovost, urobil som sa blby, ze je to akoze akutny pripad....nastastie to bol v poho doktor a odporucil mi kolegu, kezdze to bolo potrebne riesit chirurgicky
˝u sukromneho nepotrebujes ziadne odporucanie, len budes platit za vysetrenie nemaly peniaz.Igopaj napísal:Ono ma ani tak netrapilo to, ze by mi ho este aj tak trubela obzerala, alebo co. Skor ma stve to, ze kvoli kusku papiera sa musim trepat 300km, kedze pracujem momentalne mimo rodneho mesta.
Neexistuju ani daky sukromny, ku ktorym netreba ziadny kus papiera?
Napr. ja som chodil tri roky ku koznej v nemocnici bez toho, aby som bol predtym s tym u obvodnej, ale potom po troch rokoch si zrazu zmyslela, ze chce po mne odporucanie .
Som bol nedavno, najprv som sa objednal telefonicky a dohodol som sa, ale hneď povedal, že bez vymenneho to nepojde
Tak mi ho napisala sestricka, doktor ma ani nevidel...
A ak ideš na ten zákrok čo myslím, tak je to v pohode, fik-fik a za 15 min ideš domov. Len sa neošuškaj lebo na vlastnú žiadosť je to za pár desiatok eur.
Tak mi ho napisala sestricka, doktor ma ani nevidel...
A ak ideš na ten zákrok čo myslím, tak je to v pohode, fik-fik a za 15 min ideš domov. Len sa neošuškaj lebo na vlastnú žiadosť je to za pár desiatok eur.