295 km/h
auto: ferrari F430
bol som spolujazdec trasa letisko piestany bol to raceday a moj bratranec tam mal kamarata co mal toto ferari tak nas troska povozil a poviem vam nebolo mi vsetko jedno je to ine ako ked sa lietadlo rozbieha a ide 300 tu to citite dost inak
ja osobne top speed asi tak 110km/h na yamahe raptor 250ccm
Celu severnu D1 v smere POPRAD -> RK som dal tak, ze ma neobehlo jedine auto... siel som na fabii praktik 1,4MPi, na moje prekvapenie to dokazalo skoro v celej dlzke tahat 160-170, co je na taku karu vykon. A top speed? BMW 745d, 250km/h (obmedzovac).
najviac som isiel 180km/h ako spolujazdec, otec soferoval skusali sme nove auto, ze co to da (bolo peknych par rokov dozadu, z auta je uz kraksňa ->ford mondeo), a sam som soferoval max tak 145km/h, to iste mondeo. nemam rad rychlu jazdu, hlavne ako spolujazdec, mam z toho strach neviem preco. ale je zaujimave, ze ked soferujem ja, tak sa ani nenazdam a letim v centre 90, a to sa mi stava casto.
Stvrtok ked sme isli na Siravu tak medzi Petrovcami nad Laborcom a Michalovcami po tej novej vypadovke sme isli nieco cez 185km/h.Soferoval oco ja som sedel ako spolujazdec.Auto bolo Opel Vectra 1,9 CDTI GTS 110kW 150k.
Či v obci, či mimo chodím okolo 100... Na diaľnici, ako mám náladu. Passat 1.8 t keďže malo chodím po diaľnici tak som neskúsal čo to dá, takže asi max tých 165...
Inak k teme: Nedavno (cca. pred mesiacom a pol) na dialnici z BA smerom na Trencinu niekde pri Piestanoch: 210 km/h (Audi A6 S6 packet line), na viac som uz nemal odvahu, kedze to bolo poobede okolo piatej-siestej a bolo dost aut na ceste. Ale raz to na tych 265 km/h dam.
hojko ale da Kamarat policajt hovoril ze aj Psie oci a preukazanie sa preukazom nepomohlo ked natrafil na Porucika.
Povedal ze viem ze sme kolegovia ale Predpis je Predpis.
Nedá pretože nemôže... Myslím že by som to robil i tak... Na rozdiel od iných vodičov poznám križovatky a značky. Viem čo si môžem dovoliť a kde si to môžem dovoliť. Neohrozujem, ani neobmedzujem ostatných účastníkov cp. Na diaľnici môžeš ísť tiež len 130, tak skús sa aj nad sebou zamyslieť. Myslíš že tam ťa nemôže nič prekvapiť...?
Myslim, ze je to tak, ze policajt s nizsou hodnostou nemoze dat pokutu policajtovi s vyssou hodnostou. Nie na mieste, ale vraj sa to potom strhava z platu. Opravte ma ak sa mylim.
jankyi: jasne ze policajt s nizsou hodnostou neda svojmu "nadriadenemu" pokutu ...ale zatial som sa nestretol s tym, aby jeden policajt dal druhemu pokutu
Ale to kde sme chlapci,ved policajti si nedavaju pokuty.No ale su aj taki ktori ti daju pokutu hoci povies, ze si ich kolega.Zazil som uz obidve situacie.
Ale podla mna by mal dostat pokutu kazdy ci je to policajt,ci poslanec ci obycajny clovek...
Bože netrepte
Je jedno kto má akú hodnosť (z právneho hľadiska)
Policajt môže policajta len nahlásiť jeho priamemu nadriadenému. Ten sa rozhodne ako ďalej postúpi priestupok. Tam sú možnosti ako pokarhanie, strhnutie 15% z platu na 3 mesiace až výpoveď a iné...
Policajti si vo väčšine prípadov navzájom problémy nerobia, ale sú i taký čo dokážu pokutovať i vlastnu rodinu. A samozrejme sú určite medze ktoré musí tolerovať každý...
OMG, osobne si myslim, ze policajt policajtovi pokutu neda, uz len z principu, uvediem mozno debilny priklad, ale to ako keby teraz Hojko dal basu Tomasemu, alebo Audiotrackovi, alebo inemu clenovi vedenia...somarina nie?