Dobry den,
Mohol by mi niekto poradit. Chcel by som aby som mohol posielat prilohu v mailyale neviem ako na to. Pomocou PHP
Dakujem
Mail priloha
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Momentalne riesim nieco podobne. Neviedel by niekto nejake tipy pre odosielanie prilohy? Nechcel by som to cez Phpmailera(max. nejaka jednoducha trieda) ale spravit si to pekne sam. Robim mailove rozhraniea tak by samito tiez zislo. Prebrazdil som par veci ale predsatoval by som si to s pripojovacou prilohou,nebyt obmedzeni 2-3 file inputami
Diki
Diki
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Je to mozne, no trieda rmail mi je sympatickejsia a jednoducho sa mi s nou pracuje
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2009, 12:59 )
Chcel by som sa este spytat, ci by mi niekto vedel poradit prip. vysvetlit princip pripojovania priloh ku mailu.
Vedel by som to spravit tak ze mam napr. 6 inputov file, ale ma to nevyhody, jednak vela miesta to zabera a som obmedzeny iba na 6 priloh. Predstavujem si to tak, ze mam jeden input typu file a vedla neho pripojit.
Dakujem
//autoeditácia príspevku ( 06 Jul 2009, 12:59 )
Chcel by som sa este spytat, ci by mi niekto vedel poradit prip. vysvetlit princip pripojovania priloh ku mailu.
Vedel by som to spravit tak ze mam napr. 6 inputov file, ale ma to nevyhody, jednak vela miesta to zabera a som obmedzeny iba na 6 priloh. Predstavujem si to tak, ze mam jeden input typu file a vedla neho pripojit.
Dakujem