Slúchadlá + podložka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Kenyon6
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Slúchadlá + podložka

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Zdravím. Rozmýšľam nad kúpou nejakých slúchadiel. Využívané budú prevažne na hry, ale aj na hudbu a bežné veci. Niečo okolo 40-45 (max. 50) €...rozmýšľal som nad KOSS SB/45, SteelSound 4H a Creative Fatality Gaming Headset. Ak s niektorými máte nejaké skúsenosti, poraďte prosím. Alebo ak viete ešte o nejakých iných, privítam vaše rady.

Podložka...pod G5, čo hovoríte na Steelpad QcK? Skúšal som a bol som spokojný.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

SteelSound 4H mam doma, uplna spokojnost. Po niekolkych hodinach hrania vobec netlacia na usiach ako ine sluchatka... Co sa tyka Creative Fatality Gaming Headset mal som moznost ich vyskusat, ale na 4H nemaju co sa tyka spracovania a kvality...(zvuk maju tiez dobry, len mi zle sedeli na usiach :D a jedno minus - rychlo sa zaspinia)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Steelpad QcK - mam uz nejaky ten rok a zatial sa nemozem stazovat som maximalne spokojny s nou mam ju pod MX 518-kou a fakt radost z hrania.. a za tu cenu by som ani nerozmyslal fakt sa oplati..

Koss SB45 - ma ich kamos tak isto maximalna spokojnost fakt kvalitny zvuk na pocuvanie a hranie hrie idealne sluchadla.. takze ak by som teraz kupoval tak ich rozhodne beriem..

Este ti mozem odporucit teda sice trocha drahsie ale tiez velmi kvalitne schluchadla a su to konkretne tieto: http://www.progamingshop.sk/steelseries ... -3661.html tiez velmi kvalitny zvuk super drzia na hlave a su velmi lahke ani ich nieje citit.. maju kvalitny mikrofon.. takze ja osobne by som si vyberal z tychto dvoch modelov :) ale zase aj tie ostatne nemusia byt zle takze je to len na tebee :)
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

SB/45 má kamarát, skúšal som ich a bol som spokojný...a ešte sa chcem opýtať ohľadom 4H, že či ti nevadí, že z obidvoch strán ide kábel?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Nie, nie je s tym ziadny problem, este sa mi nestalo zeby som sa don zamotal :D Vobec ho nepocitis. Este doplnim ako kolega hore ze 4H tiez vyborne drzia na hlave...takze np

//nz.
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

No tak vďaka za vaše rady. Ešte sa tak rozhodnúť, ktoré zobrať :D ...
Napísať odpoveď