taka tema na odlahcenie:
ako sa spoznali vasi rodicia? pytali ste sa ich na to alebo na to raz mimochodom "vysli s pravdou von"? som zvedavy na tie osudove stretnutia
moji rodicia sa napr. stretli na plavarni...vsetci plavali po dlzke, iba moj otec po sirke, a tak sa stalo ze ho moja mama kopla do hlavy...zaujimave to stretnutie sa
Moj tatko sa mame privtierkal, ked isli zamladi na diskoteku. Takto okolo seba zacali obsmrdat, az sa raz stalo, ze troska utieklo a narodila sa moja najstarsia sestra. Doba bola taka, ze sa museli vziat. Stastna volba to nebola lebo tatko je aky je...
Mastros pekne pekne
Moji su obaja z inej krajiny (Mama Polka, Otec Slovak) A poznali sa na Rokovani firiem ktore zastupovali.
Nasledovalo este vela spolocnych rokovani, obedov a vecier ... az sa dali dokopy.
mirak: asi si aj vyhral prvu cenu v originalnosti, plavanie po sirke a kopanie sa do hlavy
nasi sa spoznali na vyske, chodili spolu do rocnika (akurat ine zamerania, obaja su ucitelia)
Spoznali sa popri pracovnych povinnostiach.
Otec pracoval pre jednu firmu, ktora si nieco objednala u duhej firmy. Mama bola zas poverena zo strany tej druhej firmy za vybavenie a uz bola aj noha v nohave.
naši sa spoznali na nejakej dedinskej zábave.. pak môj otec chodil za mamou pešo cez kopec cca 15 km do susednej dediny a cca rok na to sa im prihodil môj brat ked boli na detvianskych slávnostiach.. a bola svadba
No tak otec mi hovoril, ze mamu spoznal ked chodieval kazdy den na obed do jednej restauracie a mama ako casnicka sa do neho zalubila.Ved kto by odolal milemu policajtovi?