Uprimne - neoplati sa ti ist ani do Madarska Urob to tak ako Hulkm, podla mojich skusenosti je uz sucasny profesionalny dabing (na dvd, nie v komercnych TV) na velmi dobrej urovni a chce si to len zvyknut na nove hlasy, inak film netrpi stlmenymi zvukmi a podobone ako tomu bolo kedysi.
Ja som teda vobec nezaznamenal, ze by kvalita nasich daberov bola lepsia, takze fakt nie, pililo by mi to proste usi. To radsej pockam na release na nete.
Ja som hovoril o ceskom Neviem ako su na tom slovaci...
Ked nemam inu moznost, tak mi profesionalny cesky dabing nevadi, no to je uz na inu diskusiu. Vidim to tak, ze u Transformers ide o efekty a na to treba kino. Nezalezi tam az tak na dokonalom prejave hercov, cize podla mojho nazoru tam dabing neuskodi, ale nutit ta nemozem
To je cesky dabing na tom? Ja ze slovensky, lebo som napriklad videl Fantastic Four ked vyslo a to slo so slovenskym dabingom (nerobte to, nepozerajte ), tak som myslel, ze automaticky aj toto. No uvidim aj tak, dik za odozvu.
keď som si veľa krát pozrel určitý plagát ku filmu, tak mi to skôr pripadá, že ten film sa z polovice zameriava na herečku Megan Fox, ako na samotný film
Shark NX napísal:Tiez som mal ten pocit ale opak je pravdou. Neprehanaju to tam s nou. Nie je tam tak casto ako Pamela v Baywatch
ale tak na nej tie plavky vyzneli najlepsie .......
to Snajper2: to potom asi myslis poster co je v prilohe ......ked som to videl tak ma len napadlo ze vdaka comu este nechcu vytrieskat prachy z toho filmu ale opak je pravdou a nebolo jej tam tak vela a urcite nie v takom sate ako je na obrazku
HulkM:ten poster je fake, je to iba photoshop. Megan v tejto podobe tusim fotila akty pre Maxim, alebo nieco podobne, prehrab sa v jej wallpaperoch a istotne to tam najdes, ja osobne to mam aj kdesi na disku, ale nechce sa mi hladat...
to seth82: netvrdim ze je to origos len ma hned napadol tento poster co som videl na lamkach v postoch to Indigo: jj asi tak. oznacovat ju za najkrajsiu babu je silna kava
Indigo: mno mne sa pacia hlavne jej oci, postavu ako ona ma milion zien po celom svete. Ale za najkrajsiu bola tusim tento rok vyhlasena Olivia Wilde z House M.D, ktora mi viac sekne ako ciernovlaska, nie ako blondyna Megan Fox ale ma nieco specialne do seba, najkrajsia nie je, o tom by sa dalo dlho polemizovat, ale to by sme boli mimo temu...
seth . TOmu hovorim nadherna V Housovi ti pred ocami beha denno denne a tam si ju az tak nevsimnem ... Ale krasna zenska
Ale spat k teme. Kamarat bol dnes na Ceskom Dabingu ... A povedal ze sa to dalo zniest. Akurat vraj k jednej postave pouzili jeden znamy hlas ... Ktory vo filme mierne nezapada.
tento film by bol najlepsi po par ( aspon 3-4) pivach ..7/ 10 z takeho rozpoctu by sa natocilo 10 lepsich filmov..ale budiz na vecer a zabavenie to staci
Tak toto je veru fakt film. To cakanie na dvojku stalo za to. Fakt humor, efekty, akcia, vsetko co by film mal mat a este aj dlzka filmu stoji za to. V poslednej dobe fakt asi naj film co sa dal vidiet. good work