Letná výhra
Letná výhra
Niekto možno sleduje túto telefonickú súťaž každé ráno na JOJke. Chodilo to aj po minulé roky cez prázdniny ale tuším pod inými názvami, ale princíp je vždy rovnaký. Ale ide vlastne o všetky telefonické súťaže.
Mňa by zaujímalo ako to v skutočnosti funguje. Ak to teda niekto vie. Dnes napr. jej tam nikto 20 minút nevolal a pritom tam bola prémia 300€. Podľa mňa je to ale skôr tak, že tam volá dosť ľudí, držia ich na linke aby počkali že ich prepoja do štúdia ak budú mať šťastie, tak ľudia čakajú a účty za fon rastú. Nakoniec tam prepoja jedného šťastlivca a výdavky za reláciu majú pokryté od volajúcich.
Funguje to takto?
Mňa by zaujímalo ako to v skutočnosti funguje. Ak to teda niekto vie. Dnes napr. jej tam nikto 20 minút nevolal a pritom tam bola prémia 300€. Podľa mňa je to ale skôr tak, že tam volá dosť ľudí, držia ich na linke aby počkali že ich prepoja do štúdia ak budú mať šťastie, tak ľudia čakajú a účty za fon rastú. Nakoniec tam prepoja jedného šťastlivca a výdavky za reláciu majú pokryté od volajúcich.
Funguje to takto?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Letná výhra
bravo objavil si amerikuradek21 napísal:Niekto možno sleduje túto telefonickú súťaž každé ráno na JOJke. Chodilo to aj po minulé roky cez prázdniny ale tuším pod inými názvami, ale princíp je vždy rovnaký. Ale ide vlastne o všetky telefonické súťaže.
Mňa by zaujímalo ako to v skutočnosti funguje. Ak to teda niekto vie. Dnes napr. jej tam nikto 20 minút nevolal a pritom tam bola prémia 300€. Podľa mňa je to ale skôr tak, že tam volá dosť ľudí, držia ich na linke aby počkali že ich prepoja do štúdia ak budú mať šťastie, tak ľudia čakajú a účty za fon rastú. Nakoniec tam prepoja jedného šťastlivca a výdavky za reláciu majú pokrytú od volajúcich.
Funguje to takto?
Tak nejak. Spominam si, jeden tyzden som bol chory a pri tolkej nude som si vzdy pustil ten program, lebo mi to prislo zabavne
. No a v polovici tyzdna som uz vzdy presne vedel, kedy sa niekto dovola a kedy nie. Samozrejme tie slova, co su pod vyhrami neuhadnes bez pomocky ani zazrakom. Vzdy je to tak, ze chvilu volaju ludia bez pomocky ako na beziacom pase nejakych 5 minut, ovsem neuhadnu. Potom daju pomocku a premiu zvysia na hodnotu vyssiu ako su vsetky vyhry dokopy. Na doplnenie slova chyba jedno pismenko, je to lahke ako svina ale je jasne, ze sa nikto nedovola. Potom odstrania premiu, pustia niekoho do vysielania, uhadne to - za najnizsiu sumu. Takto to ide celu relaciu a nakoniec este daju niekomu vyhrat 200 euro aby to nebolo az take okate
. Imho najubohejsia relacia aka existuje, len ko*ot(pardon) si to da do vysielania. No a chuda ta dievcina, co sa tam hodinu a pol vykecava
. Inak by bolo celkom zaujimave vediet, kolko jej platia.
//inak moj sikovny tato mi takto raz tiez stiahol asi 200 sk zo simky, chudak nevedel ako to funguje tak vyvolaval a vyvolaval a potom nadaval do fasistov
//inak moj sikovny tato mi takto raz tiez stiahol asi 200 sk zo simky, chudak nevedel ako to funguje tak vyvolaval a vyvolaval a potom nadaval do fasistov
Dnes ma to len tak napadlo, tak som sa chcel spýtať tu a potvrdiť si to.SchYzo napísal:bravo objavil si ameriku
Inak ako je možné že niečo takéto nechajú vo vysielaní? Tá rada nejaká...neviem ako sa volá. Upravujú reklamy, neslušnosti na televíznych obrazovkách ale odrbávanie ľudí v priamom prenose tam nechajú. Nechápem.
-
Hotwire
Addict
rada pre vysielanie a retransmisiu?radek21 napísal:Dnes ma to len tak napadlo, tak som sa chcel spýtať tu a potvrdiť si to.
Inak ako je možné že niečo takéto nechajú vo vysielaní? Tá rada nejaká...neviem ako sa volá. Upravujú reklamy, neslušnosti na televíznych obrazovkách ale odrbávanie ľudí v priamom prenose tam nechajú. Nechápem.
Áno, tak sa to volá. Nevedel som si spomenúť a nechcelo sa mi to hľadať.SchYzo napísal:rada pre vysielanie a retransmisiu?
Neviem prečo s tým niečo nerobia. Takto okrádať ľudí a v priamom prenose...
-
Hotwire
Addict
asi to maju urobene tak ze vyuzivaju vselijake tie medzery apodradek21 napísal:Áno, tak sa to volá. Nevedel som si spomenúť a nechcelo sa mi to hľadať.
Neviem prečo s tým niečo nerobia. Takto okrádať ľudí a v priamom prenose...