Priateľka miluje alkohol

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

zuzuzu ... To mas take problemy ze sa spijes ze nevies ani o tom ze mas priatela?? A zavesis sa na kohokolvek??
Ako pochopim ... Su urcite typy ludi ktore problemy jednoducho zapijaju ... Ale vyriesi to ten dany problem?? Rano sa zobudis jak prejdena traktorom a nemam pocit ze problem pominul.

A je jasne ... Moze sa stat. Prilis rychlo vypijes alebo budes pit na prazdny zaludok ... Stava sa a je to uplne normalne. Proste to nemusi odhadnut.
Ale zapijat problemy stylom spijem sa na chuderu ... No neviem.

//Este ma tak napadlo ... Na to je priatel aby ti pomohol ... Ked ma nejaky problem nech sa mu zveri. Dvaja to urcite lahsie vyriesia.
A je to sucast vztahu.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

zuzuzu ak pije od 15 rokov doteraz pravidelne kazdy tyzden, nebude to kvoli tomu, ze ju nieco serie. Aj chalan pisal, ze je to pre nu cisto zabava a nic ine.

Takze si precitaj temu a potom sa vyjadruj.

Nevravim, ze to co si tu pisala nie je mozne, no nie je to tento pripad, takze naco to tu vytahovat.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Ved ju nebite - chcela len ukázať vec z inej strany.. jednoznačne je to p....... no idem sa vyjadrovať slušnejšie bo som dostal basu myslím, že za túto temu :)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

zuzuzu napísal:Vigor prečítala ale sama som mala teraz také obdobie že som pila pila pila...
Si myslíš že keď človeka dačo naozaj sere že to povie? Že sa nebude tváriť že je to iba kvôli zábave? Pijem lebo mi chutí a preháňam to tým že sa ožerem na chuderu lebo ma dačo extrémne sere a viem že nie som jediná ktorá takto imbecilne funguje(ovala). Ľudia neradi priznávajú svoje problémy a keď nevedia ako s nimi ďalej tak najjednoduchšie riešenie je spiť sa... Zabudneš na chvíľu a je a bavíš sa lebo nemyslíš na to všetko...
A milý autor témy ak chce radšej piť a baviť sa tak by si ju asi mal nechať tak, nestojí ti za to...
podla mojho nazoru sa problemy alkoholom nedaju vyriesit ja osobne som cistokrvny abstinent a da sa povedat ze ma na zivote hneva vsetko a vzdy mi pomoze ked sa s niekym porozpravam, najlepsie je ked zacnem pekne od zaciatku kedy sa moje problemy zacali a az do pritomnosti
takze mne osobne sa alkohol ako riesenie problemov nepozdava ale ako sa vravi 100 ludi 100 (budme optimisti 99) chuti

ale kedze dotycna pije od 15 rokov iba pre zabavu a este jej to robi dobre a nechce s tym kvoli tebe prestat tak potom nevidim dovod s nou ostat, ja viem bude to tazke vzdat sa jej lebo ju milujes (nieco podobne zazivam aj ja) ale musis sa cez to nejak prehryzt a casom sa nad tym uz iba pousmejes
allsam
Novice
Novice

Príspevok od používateľa allsam »

6.7.2009: Problém vyriešený. Priateľka si celú túto tému prečítala a sľubila mi že už bude piť iba slušne, nestalo sa však, navyše si našla iného chalana takže dnes som to s ňou ukončil. Číslo nedávam ...
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

No skapem...a ako to beries ty?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

allsam napísal:6.7.2009: Problém vyriešený. Priateľka si celú túto tému prečítala a sľubila mi že už bude piť iba slušne, nestalo sa však, navyše si našla iného chalana takže dnes som to s ňou ukončil. Číslo nedávam ...
bude to tak pre teba lepsie...a gratulujem k tomu ze si sa od nej konecne dokazal odputat :wink: :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Mne to je ľúto, človek s ktorým plánuješ budúcnosť a ona ťa takto lacno zradí... Snaž sa byť v kontakte s kamarátmi, bude ti lepšie...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

allsam napísal:6.7.2009: Problém vyriešený. Priateľka si celú túto tému prečítala a sľubila mi že už bude piť iba slušne, nestalo sa však, navyše si našla iného chalana takže dnes som to s ňou ukončil. Číslo nedávam ...
Kazdemu okrem teba bolo jasne ze to pride.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Gangy napísal:Kazdemu okrem teba bolo jasne ze to pride.
myslim si ze aj jemu to bolo, len si to asi nechcel priznat :?
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Tak toto citam az teraz ale ma to aj pobavilo. Nie ze by bolo nieco na tom smesne ale edit prispebvku ano. Precitala a slubila a zrazu ze ma noveho. No chcem teda vidiet ako jej ten novy vztah vydrzi. Alkohol je fakt svina a este ked pije ako opisujes, tak to nema zmysel lebo alkana ze no. Sa mozno uvedomu, ked bude na dne a strati vsetko a vsetkych ktorych mala kedy rada a ktory ju milovali. Toto dievca by malo ist na liecenie alebo si vstupit do sbedomia. Raz za cas si vypit a s mierou, alebo raz za cas jed dobre sa aj scapat koli problemom aby sme to zo seba dali prec ale toto. Nechapem ludi, ktory to beru tak lahkovazne a asi ani nepochopim. :arrow:
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nicki »

Blee ..Ozrata zenska...Co este riesis?Rad utieras zvratky?

Urcite bude raz uzasny priklad pre vase deti...chech

//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2009, 13:03 )
Nicki napísal:Blee ..Ozrata zenska...Co este riesis?Rad utieras zvratky?

Urcite bude raz uzasny priklad pre vase deti...chech
ach uz neriesis,teraz som vsimla..;))..musim pozornejsie citat prispevky howk
Napísať odpoveď