No ty kokso, presne tak sa spoznali moji rodičia, teda skoro presne.. u nás to bolo naopak, otec hral volejbal a mama s kamarátkami chodila na zápasy, nejak sa tam spoznali a potom otec každý deň pešo chodil 4km za ňou do vedľajšej dediny..Natroo napísal:Moja mamka hrala volejbalovy zapas a otec sa s nou na nom zoznamil.
Potom chodieval za nou.
Ako sa spoznali vasi rodicia?
-
Natroo
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
moj otec chodil za nou 60kmInnocence napísal:No ty kokso, presne tak sa spoznali moji rodičia, teda skoro presne.. u nás to bolo naopak, otec hral volejbal a mama s kamarátkami chodila na zápasy, nejak sa tam spoznali a potom otec každý deň pešo chodil 4km za ňou do vedľajšej dediny..
-
Natroo
Zablokovaný
Podla mna autobus, alebo vlak bude lacnejsi ako ...mirak2 napísal:ako pozeram v minulosti platilo laska aj hory prenasa...a dneska si clovek radsej zaplati ku*vu jak keby mal ist 60km za zenou
Skus povedat nejakej babe ze za nou prides na bikuades napísal:tak to ale zalezi od toho, ako sa k tomu clovek postavi- nemal by som problem chodit za babou na bicykli, ak by bola z ineho mesta (ak to nebude dialka ako etapa Tour de France, samozrejme). skor je to v lenivosti dnesnej generacie
-
triple
Guru wannabe
ale no ktorá sa nerada prevezie na superbiku? (jj ja viem že si myslel bicykel)begbeee napísal:Skus povedat nejakej babe ze za nou prides na bikuAk nemas auto ani sa na teba nepozrie...
neviem, v akom prostredi sa pohybujes (resp. medzi akymi ludmi), ale ak je baba normalna a pacis sa jej, tak to oceni. nie vsetky dnes idu po aute a tucnom konte. okrem toho, o take zeny sa potom ani nepokusam, lebo takato vec ju dostatocne "predstavila"begbeee napísal:Skus povedat nejakej babe ze za nou prides na bikuAk nemas auto ani sa na teba nepozrie...
-
Eritrea
Star
oco a mamka byvali v jednej dedine a boli v rovnakej partii stretavali sa pod orechom a on ju priviazoval salom o orech.
jemu sa pacilo ine dievca ale jej rodicia boli prisny a nepustali ju von ...raz dosiel s flasou vina a nikto iny nedosiel len mamka..a kde bolo tam bolo dali sa do kopy.
...podrobnosti neviem ale vtedy bola ina doba po vyske sa vzali a zalozili rodinu...
jemu sa pacilo ine dievca ale jej rodicia boli prisny a nepustali ju von ...raz dosiel s flasou vina a nikto iny nedosiel len mamka..a kde bolo tam bolo dali sa do kopy.
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Ako sa spoznali vasi rodicia?
obnovime temu, co vy na to? 
Mamina aj s kamratkami lezala na deke na duchonke cez leto pri jazere ked to este vsetko fungovalo, ocino siel okolo so sovjimi bratmi a spýtal sa kto si zahrá mariáš.Akurat moja mamina povedala ze ja a tak to bolo potom za nou chodil 90Km na embecke do BA on z Vrábel...Az mu po dvoch rokoch chodenia povedala moja starka (jeho mama) ze bud si ju vezme alebo prestane az nou chodit benzin bol drahy 
Tak s avzali a su stastny spolu
Tak s avzali a su stastny spolu
-
javatar
Hardcore addict
nasi klasika - dedinska zabava, ona tam bola s niekym co sa poznal s niekym s kym tam bol on a zoznamili sa
otca zavolali na donovaly aby prisiel opravit nejake osvetlenie a mama mu pocas prace drzala rebrik, cista romantika