alfonz napísal:Neviete ako by som dostal čosi také na Windows XP? Také srandy ako Madotate poznám, ale chcem trojrozmernú pracovnú plochu v tvare otáčateľnej kocky ako v Ubuntu s nainštalovaným Beryl-om alebo vo Windows Vista, nie trojrozmenné okienka. Ďakujem
alfonz napísal:Neviete ako by som dostal čosi také na Windows XP? Také srandy ako Madotate poznám, ale chcem trojrozmernú pracovnú plochu v tvare otáčateľnej kocky ako v Ubuntu s nainštalovaným Beryl-om alebo vo Windows Vista, nie trojrozmenné okienka. Ďakujem
Ďaľší program na 3D desktop cube pre systém Windows sa volá Deskspace
Ten Deskspace som neskúšal, takže ti nepoviem, ale celý program má dokopy 5.5 MB veľkosť. Počul som, že to spomaľuje PC, hlavne keď máš zapnutých veľa aplikácií naraz a všetko samozrejme závisí od HW vybavenia tvojho PC.
Ja mam len taky poznatok: vacsina ludi nadava na vistu a aspon polovica z nich ma Vista skin na XP Pripada mi to dost humorne...keby to bol aspon iny vzhlad, tak to pochopim, ale presne kopirovanie to je proste fascinujuce
Maki napísal:narazas na mna? ide o to ze vista vyzera pekne, ale co sa jej funkcnosti tyka tak by som len nadaval.... takze preto...
Nie len na teba, neboj
O funkcnosti sme sa tusim este nebavili, teda pokial neberiem do uvahy to, ze ti vadi nemcina v bratovej Viste
Lebo ja to vidim tak, ze Vista ma vela zmien k lepsiemu oproti XP.
GothaR napísal:Nie len na teba, neboj
O funkcnosti sme sa tusim este nebavili, teda pokial neberiem do uvahy to, ze ti vadi nemcina v bratovej Viste
Lebo ja to vidim tak, ze Vista ma vela zmien k lepsiemu oproti XP.
to pochopia ked si za take 2 roky kupia novy komp a som zvedavy ako im natom pojde XP
KoCi: No veru, horna lista prec, hodiny prec, koliesko prec, disky prec, spodna lista prec a mozno by to ako tak vyzeralo, ak prehliadnem tie ikonky. Urcite by sa dalo vela ikoniek, ktore sa nepouzivaju vyhodit. No a na co je tam 3x cas (2x analog a raz digitalky v taskbare, tak to vobec nechapem.
Hodin je tam dokonca 5!
Fakt by to chcelo upratat, poskryvat...ved naco tam ma potom rocketdock... o ostatnych nehovoraic
ale Wallpaper ma pekny... (aspon nieco)