Trine je akčný titul s logickými prvkami, kde sa hráč pohybuje vo veľmi pekne animovanom fantasy svete a zdoláva nástrahy pomocou troch postáv, ktoré si prepína podľa potreby. Rytier je ťažká váha a hodí sa na boje, kde používa meč a štít a rozbíjanie alebo posúvanie ťažkých predmetov. Zlodejka zneškodňuje nepriateľov na diaľku svojim lukom a hlavne sa dokáže premiestniť na nedostupné miesta pomocou lana. Čarodejník dokáže pomocou energie zodvihnúť a premiestniť objekty rôznych veľkostí a niekedy aj vyvolať astrálne predmety.
Produkt obsahuje tri obtiažnosti, 15 úrovní v rôznych prostrediach ako astrálna univerzita, kryštálové jaskyne, dračie pohrebisko, ruiny, podzemné bludiská a tajuplný prales. Ďalej 19 sprievodných melódií, achievementy a v neposlednom rade kooperáciu pre troch užívateľov, kde každý ovláda jednu postavu.
Veľkú úlohu v hre zohráva fyzika a to si všimnete už v úvode pri preskakovaní, rozbíjaní stien a pohyblivých kladkách. Takže musíte nie len v správnej chvíli využiť vhodnú postavu, ale niekedy aj chvíľu porozmýšľať nad tým, ako zdolať nástrahy pred sebou. Niekedy stačí prosté premiestnenie debny, aby ste vyskočili na vyvýšenú plošinu, alebo treba posunúť drevený povoz s kladivom, ktorý rozrazí stenu. Výzvy sa však stupňujú.
zdroj: www.sector.sk
Áno áno už viem o nej dlhšiu dobu
Čoskoro to vypáli. Tuším 10teho. Už dlho tu nič takéto nebolo. Som zvedavý čo z toho teda skutočne bude. Snáď len plusy
ja nechem byt hnusny ale hned prvy level... za maga bedne presunut viem ale co mam spravit hned v druhej miestnosti... som bezradny ja som snad preklikal vsetko ale to koleso sa nezastriclo ani nic sa netsalo... nejake napady pls ?:P
pockam na nejaku zvyhodnenu vikendovu akciu na steame - 30E, sa mi za tento, aj ked vcelku originalne pojaty kusok, davat nevyplati. Za ten peniaz pomaly splasim aj krabicove verzie AAA titulov.
Trošku ma mrzí že sa to nehrá len na klávesnici.
Tešil som sa na to hlavne kvôli tomu že to prasnem na NB.
Ale zatiaľ sa mi to páči. Nehral som to však ešte tak dlho že by som mohol hodnotiť. Po grafickej stránke je to super ale to je zatiaľ všetko.
tak na Steame vyvojari Trine zas doje*** cenu pre EU cize sa oplati skor krabicova verzia. hra vyzera zaujimavo a tesil som sa na nu uz par mesiacov kedy som videl prvy trailer
ma niekto ATI mobility (na nb) a tuto hru? Pisal mi prave kamarat, ze sa mu to nedari rozbehat. Stale po nom pyta physX a ked ho aj nainstali, tak vyhadzuje daky error s dll-kom physXu. Este skusim trochu pogooglit cez den...
čím častejšie to hrám, tým viac tomu prepína. Postupne mi miznú ikony hrdinov v ľavom hornom rohu. Včera som tam už nemal celého čarodejníka, avšak používať sa dá normálne a keď som hru zapol dnes, tak tam mám už len polovicu rytiera. Samozrejme tam čarodejník ako inak chýba
Máte niekto podobný problém?
neviem prejst jednu cast,tusim je to piaty level,tam co mi ta kostra presekne lano a ja musim skocit do vody a podplavat na druhe miesto a odtial neviem ako dalej.Pomoze mi niekto s tym?dik
//autoeditácia príspevku ( 09 Jul 2009, 21:16 )
johny_sk napísal:ma niekto ATI mobility (na nb) a tuto hru? Pisal mi prave kamarat, ze sa mu to nedari rozbehat. Stale po nom pyta physX a ked ho aj nainstali, tak vyhadzuje daky error s dll-kom physXu. Este skusim trochu pogooglit cez den...
ja mam ntb s hd 2600 mobility a ide mi to uplne v pohode,nemal som zo spustenim ziadne problemy