Ma vpliv verzia NERA na dvd prehravace?
Ma vpliv verzia NERA na dvd prehravace?
Napalil som ako obycajne na dvd nieake tie avi filmy ale na dvd prehravaci nesli prehrat predtym sa mi zda ze som napaloval NERO sestkou a vsetko islo a teraz som napalil sedmickou a neslo to prehrat neviete vcom moze byt chyba?
1 - kvalitne media (verbatim) , nie EUROSHOPER a TESCO
2 - napalovat primeranou rychlostou 4x (aj ked dlho ale kvalitnejsie)
3 - skus vymenit firmware v napalovacke (mozno uz nepodporuje nove media co sa predavaju)
4 - pri napalovani nehrat hry alebo nezatazovat procesor (zicher)
5 - pouzivat software ktoremu veris (k3b, nero)
z osobnej skusenosti som skusal ten isty film palit v nere a nasledne na druhe dvd v inom softe (freeburner alebo ako sa to vola)
rychlost ta ista, podmienky PC rovnake a DVD od nera slapalo bez problemov a to od druheho na konci sekalo (mam starsi DVD prehravac ktory ma svoje roky a preto radsej pomalsie ale istejsie). nero pri zapise najprv ocucha aku zapisovaciu vrstvu ma medium a podla toho prida alebo uberie na intenzite laseru. ostatne (nekvalitne) maju stary dobry stred a palia hlava nehlava. paradox na tom je ten ze lacne DVD prehravace (technika atd) nemaju problem s NONAME mediom ktore je napalene aj 16x rychlostou.
2 - napalovat primeranou rychlostou 4x (aj ked dlho ale kvalitnejsie)
3 - skus vymenit firmware v napalovacke (mozno uz nepodporuje nove media co sa predavaju)
4 - pri napalovani nehrat hry alebo nezatazovat procesor (zicher)
5 - pouzivat software ktoremu veris (k3b, nero)
z osobnej skusenosti som skusal ten isty film palit v nere a nasledne na druhe dvd v inom softe (freeburner alebo ako sa to vola)
rychlost ta ista, podmienky PC rovnake a DVD od nera slapalo bez problemov a to od druheho na konci sekalo (mam starsi DVD prehravac ktory ma svoje roky a preto radsej pomalsie ale istejsie). nero pri zapise najprv ocucha aku zapisovaciu vrstvu ma medium a podla toho prida alebo uberie na intenzite laseru. ostatne (nekvalitne) maju stary dobry stred a palia hlava nehlava. paradox na tom je ten ze lacne DVD prehravace (technika atd) nemaju problem s NONAME mediom ktore je napalene aj 16x rychlostou.