Ahojte chcem sa spytat doteraz som z BitComet stahoval uplne bez problemov moja rychlost bola cca. 200-300 kB/s a teraz ked si idem niečo stiahnut tak rychlost Downloadu 0kB/s a uploadu 0kB/s ...
Viete mi niekto poradit preco mi to robi , vobec mi to nestahuje ani nic nefiem ako to mam spravit uz som skusil aj ine programy ale to iste stahuje 0kB/s .. neviem si rady ..
Za vaše rady Ďakujem .
BitComet
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Najskor som myslel, ze by ti provider mohol zablokovat torrenty, ale ako sa divam na tvoju IP, tak mas ADSL. Cize v tomto by som problem nevidel. Skor by som videl problem v tom, ze dany tracker mohol zablokovat roznych klientov, napriklad aj BitComet, pretoze v minulosti obsahoval vela chyb a taktiez posielal fake udaje na tracker. Dalej je mozne, ze sa klient nedokaze pripojit na tracker a tak nacitat zoznam peerov, cize nema od koho tahat ani komu uploadovat, pretoze sa nespoji s trackerom. Taktiez ti mohlo dojst miesto na disku. Napriklad mohol byt zmazany aj torrent.
Najlepsie by bolo, keby si sem hodil do prilohy screenshot, mozno by sa nieco z toho dalo vycitat. BTW z akeho trackeru stahujes???
Najlepsie by bolo, keby si sem hodil do prilohy screenshot, mozno by sa nieco z toho dalo vycitat. BTW z akeho trackeru stahujes???