No čaute chcel yb soms a spýtať či neni nejaký program alebo sa to nejako nedá spravť.
Brat má PC a prinom aj modem a ja mám notebook tiež pripojený ku modemu, niekedy ked sa mu zdá že mu ide pomali net alebo dačo stahujem tak ma odpája z modemu a už ma to sere
tak chcem mu to vrátit a pýtam sa ci neni nejaký program nato aby som ho odpojil alebo vypol internet ked som spojený iba káblom???:D
Diki
On ma modem, ty si zober predlzovacku. Odpoji ta od internetu? Odpojis ho od elektriny. Pre pouzitie M$ utility shutdown.exe je potrebne, aby boli na dvoch pc administratorske ucty s rovnakym menom a heslom. Celkom pekne je o tom popisane tu. Ak ti to nevyhovuje, samozrejme sa to da spravit aj inym sposobom. V tom pripade vsak treba na jeho pocitac nainstalovat server. Mas pristup k jeho pc?
nj asi hej a v nastaveniach do routra sa dostanem cez prehliadač tou IP ?
ak myslíš to to som už skúšal stále pýta odomňa dáke heslo aj keby tam žiadne nemalo byť kamarát má taký istý modem a jemu to ide a nik heslo nemenil...
takže:
1. ako si možem zmenit heslo ked neviem stare
2. nešo nič z takých možností a typ je WL-5460AP v2 (to v2 napísane na nom neni ale ked sa chem pripojiť cez prehliadač tak tam to je)
3. ked to enchám prázdne tiež to nejde:D
A ked už nič z takehoto nedá sa aspon mu zrušiť stahovanie ?
Tak ak nefunguje ako meno "admin" a heslo prazdne tak to heslo niekto zmenil..ak ste teda na jednej sieti a funguje vam napriklad zdielanie suborov tak mu na pc nainstaluj Radmin server link , sebe nainstaluj radmin client (je to v jednom RARku aj client aj server) a pipoj sa na neho a mozes si robit s jeho pc co chces.
normalne mu to nainstalujes, vedla hodin bude mala ikonka tej aplikacie, kliknes na nu pravym tlacidlom a vytvorit uzivatela s heslom. potom sa normalne pripojis a on ani nezbada ze sa nieco deje. a da sa tam nastavit aby sa ta aplikacia automaticky spustala pri starte windowsu.