Pomalost Corel VideoStudio 12

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomalost Corel VideoStudio 12

Príspevok od používateľa Soviet »

Zdravim,
Kedysi som pouzival Ulead Video Studio, avsak ti uz pravdepodobne predali svoj produkt Corelu a tak som si instalol ich soft.
Avsak neviem cim to moze byt, ale ked dam vlozit Video Stopu nejaky Divx (Napriklad DVDrip Gran Torino), tak cely program je strasne pomaly..
Vlozenie chvilku trva a strihanie a ostatne upravy je robit takmer nemozne..Len vypnutie zvuku na video stope nezvladnem skorej ako za 2min. Cely program je po vlozeni daneho formatu ako keby som fical na 486ke :) Klasicke spajanie fotiek a spol ako samostatny projekt vsak zvlada bez problemov.

Nevie niekto cim by taketo nieco mohlo byt?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

A keď vložíš video v inom formáte? Zdá sa totiž, že mu robí problém práve ten DivX.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ked hodim napriklad nejaky subor vo formate .wmv, tak to slape :) Ale akekolvek video Ci uz Family Guy cast, hocico .avi totalne program spomali a nieco strihat ci robit dake pekne videjko je teda z daneho suboru nemozne....

Skusim este vyhutat aj priamo na fore ci nieco take nepisu:
http://phpbb.ulead.com.tw/EN/viewforum. ... 11cdf037c7
Zatial vsak bez akehokolvek uspechu.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Zrejme ti neostane nič iné, len použiť iný program. :?
Ulead nepatril medzi profi, tak je možné, že pracovať so zložitejšími kodekmi proste nezvláda. Možno by pomohlo nejaké doinštalovať priamo do win, ale pochybujem... Evidentne totiž trhá, pri spracovávaní toho videa, ktoré je preň veľmi zložité. Kdežto wmv zvláda.
Ešte sa skús pozrieť niekde v nastavení, či nie je zapnuté priebežné renderovanie videa, niektoré programy umožnujú počas strihania predpripravovať video do výsledného formátu. To môže spomalovať prácu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hmm nasiel som daky navod na zmenu kodekov, aby nebralo priamo kodeky programu, ale windowsove, ale aj po nainstalovani divxu najnovsieho, ho sice spustilo ako codec, ale video to neurychlilo :)

Budem musiet nieco najst vyhovujuce teda..Kedze nic ine ma nenapada :)
Len nejak v inych problemov mi nikdy nejde nastavit spravne rendering..Tak preto som bol rad s tymto programom..

Asi budem musiet presedlat na Sony Vegas tym padom..:(
Ak by perdsa mal podobny problem niekto, tak nech kludne napise..
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No inak nieco neskutočné kvoli tebe som bol zvedavý som to nainstaloval verziu Corel VideoStudio 12 vlozil som avičko a to som videl ma tak vydesilo hned som ho odinstaloval niečo strašne to sekalo až to pekne nebolo inak mam 2GB ram a dvojjadrovy procesor.

//autoeditácia príspevku ( 07 Jul 2009, 19:56 )
Inak kodeky mam v poriadku
Napísať odpoveď