naburanie na nick a jeho zneužitie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
drdi21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

naburanie na nick a jeho zneužitie

Príspevok od používateľa drdi21 »

ahojte .. potrebujem pomoc... stala sa mi taka vec niekto sa mi dostal na nic na pokeci a zneužil to na zaregistrovanie na jednej stranke z erotickym obsahom..dnes som si pozrel e-mail konkretne na pokeci... a bolo tam tento e-mail .. prosim vas velmi vas prosim.. viete mi s tym nejako pomocť ako mam na to reagovať?... da sa s tym niečo robiť?.... nižsie je uvedene čo stoji v e-maili...

U n i t e d P a y m e n t L i m i t e d
Am Buchhorst 34, 14478 Potsdam

Companies Register: United Kingdom
Phone : 49 (0)331 - 8171600
Fax : 49 (0)331- 8171602
E-Mail: [email protected]
C u s t o m e r

Email: [email protected]
IP address: 78.98.115.49
Provider:*.78-98-115.t-com.sk.

Date: 07.07.2009
Invoice dated: 07.07.2009
Reference: TJPY-5V9C

INVOICE for 30 days membership www.vivis-homepage.com

Dear Customer,

Here is our invoice for the use of the 30 days softly erotic membership vivis-homepage.com.

You purchased:

Service: (1x) 30 days softly erotic membership vivis-homepage.com No. TJPY-5V9C
Net amount: 47,79 EUR
plus 19% VAT: 11,21 EUR

Please transfer the outstanding amount of 59,- EUR (including 19% VAT)
within 7 days to the following account:

Account Holder: United Payment Limited
IBAN: DE26 1604 0000 0135 0545 01
BIC-/SWIFT-Code: COBADEFF160
Reference: TJPY-5V9C

Bank: Commerzbank Potsdam
Address: Karl-Liebknecht-Str.24
Postcode/City: 14482 Potsdam
Country: Germany

Pay with Credit Cart:
http://payment.vivis-homepage.com

You purchased this 30 days softly erotic membership for www.vivis-homepage.com by email on:
07.07.2009 Time 16:57:24.
Your IP address 78.98.115.49, the time the agreement was concluded and the provider’s
name *.78-98-115.t-com.sk.
were stored on our server at the time of purchase.

We ask you to pay the invoice, it is an unique ammount.
After payment entrance and expiration of the time the contractual relationship between us is finished.
A cancellation of membership is not necessary.

IMPORTANT NOTICE

Since our erotic services have recently been abused by fakers, we have no choice but to file
criminal charges with the public prosecutor's office of Potsdam (Germany) should we not receive your
payment or a response to this correspondence.

Taking such action is no inconvenience for us. In fact we have done so with several customers
who have abused our services and we are no longer willing to accept or ignore such behaviour.

The identity of the natural person who holds the IP address, which was stored as you used our
webcam services, can be easily determined in the course of an investigation by the prosecutor’s office.

Whoever enters into an agreement with the intent of not fulfilling their obligations under it
is at least criminally liable for the offence of attempted fraud. This circumstance is sufficient
for filing charges with the prosecutor's office.

We reserve the right to undertake appropriate steps in the event of refusal of payment.

Since it is documented that you made use of this service, we request that you make payment without
delay in order to spare yourself additional expenses and inconvenience. Please note that some banks
might need an extended time to process payments. We therefore recommend that you to make payment as
quickly as possible.

Thank you very much.

Sincerely,

United Payment Limited
Am Buchhorst 34
14478 Potsdam
Germany

United Payment Limited Accounting
Legal Venue: Birmingham District Court
Email: [email protected]
Legal Venue: Birmingham
Phone : 49 (0)331 - 8171600
Fax : 49 (0)331- 8171602

možno si poviete mlady chalan nevie čo robi.. tak sa registruje na kažždej hluposti lebo nevie čo robiť.. ale ja som to fakt nebol.... fakt potrebujem pomoc... mam na to reagovať nejako??? .... prosim vas dajte si niekto namahu.. bojim sa že som sa stal obetou nejakeho internetoveho podvodu... :weep: :weep: :weep:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

azet nema priecinok pre spam? Sup tam s nim.
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no to viem ale vieš mne ide o to že je tam normalne moja ip-ecka a vsetko jak maam..som si to overoval..stalo sa to vtedy jak som si nechal zapnuty pokec a siel do sprchy... nikto nebol doma... a som si isty že nikto ani nevosiel ku nam do bytu kedže som dal retiazku na dvere a bol som doma sama dvere na kupelni som si nechal otvorene pre istotu..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A nejaky virus, spyware alebo podobne nemas v PC??? Alebo nemoze ist o nejaky fake, ktory je posielany automaticky??? Sice neviem odkial by sa tam vzala ta IP, ale aj tak.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

ak si si nic neobjednal, tak si ten mail nemal ani citat...
ja by som to ignoroval... ale ak ti to urobi dobre, tak tam napis, ze si nic neobjednaval

najviac ma pobavilo toto:
Since our erotic services have recently been abused by fakers, we have no choice but to file
criminal charges with the public prosecutor's office of Potsdam (Germany) should we not receive your
payment or a response to this correspondence.
volne prelozene: "ak nezaplatis alebo neodpovies na mail tak ta dame na sud" a pritom ty niesi povinny odpovedat na ziadne maily, ani zaplatit za nieco co si si neobjednal
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:A nejaky virus, spyware alebo podobne nemas v PC??? Alebo nemoze ist o nejaky fake, ktory je posielany automaticky??? Sice neviem odkial by sa tam vzala ta IP, ale aj tak.
pc je čiste a mal som tam este aj jeden e-mail od nich z dajakym linkom... ten som zmazal...

//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2009, 0:31 )
kupo napísal:ak si si nic neobjednal, tak si ten mail nemal ani citat...
ja by som to ignoroval... ale ak ti to urobi dobre, tak tam napis, ze si nic neobjednaval

najviac ma pobavilo toto: volne prelozene: "ak nezaplatis alebo neodpovies na mail tak ta dame na sud" a pritom ty niesi povinny odpovedat na ziadne maily, ani zaplatit za nieco co si si neobjednal
a vedel by si mi niečo napisať čo by som im mal poslať??... aby sa to dalo nejako rozumne vyriešiť... kedže je to palka ... lebo ja som v prdeli z toho jeden e-mail od nich som zmazal až teraz.. pred tym som si ho len precital a odignoroval...
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

nic im nepis, proste to ignoruj, ja taketo veci ani necitam
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

drdi21: No ak mas PC ciste, tak neviem, kazdopadne si myslim, ze ide o scam, takze tento spam by som rovno zmazal a uplne ho ignoroval.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ignoruj to, ked im odpise, tak akurat budu vediet, ze adresa je aktivna a zacnu ti posielat dalsie spamy :)
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

bojim sa hlavne toho že tam je moja ip-cka a ostatne veci... cisto teoreticky??? je tam možnosť žeby mohli isť po mne cez nu..a žeby z toho boli este problemy???... alebo mam radšej este do t-comu na informacie ohladom toho zavolať?? ..alebo niekto kto vie v takom dačom chodiť a vyzna sa nech mi poradi... bojim sa este toho že toto nemožem brať ako spam... :cry: :cry: :cry:

//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2009, 0:56 )
hojko napísal:drdi21: No ak mas PC ciste, tak neviem, kazdopadne si myslim, ze ide o scam, takze tento spam by som rovno zmazal a uplne ho ignoroval.
takže zmažem ho radšej ano???.. oks.. dam na vas hoši a ten tyžden sa ani poriadne nevykakam na wecku...
GothaR napísal:Ignoruj to, ked im odpise, tak akurat budu vediet, ze adresa je aktivna a zacnu ti posielat dalsie spamy :)
čiže zmazať a ignorovať hej?? a le je tam moja ip-ecka... mne ide o to hlavne.,..

ale aj tak dam na vas..a ten tyžden budemtrpnuť ... ani sa nevykakam na wecku ...
:cry: :cry: :cry:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

ak ten mail pouzivas na registracie na nejakych weboch, tak ti mozu zistit aj IP. Ja som tak v minulosti zrusil jeden mailovy ucet, lebo mi znicohonic zacalo chodit denne niekolko desiatok mailov- bol som blbec a daval som ho na kadejake stranky.
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

JumperAL napísal:ak ten mail pouzivas na registracie na nejakych weboch, tak ti mozu zistit aj IP. Ja som tak v minulosti zrusil jeden mailovy ucet, lebo mi znicohonic zacalo chodit denne niekolko desiatok mailov- bol som blbec a daval som ho na kadejake stranky.
maximalne tu na hojku a na wg.. nič viac...aa rušiť ho nechcem lebo už ho mam dlho a kvantum ludi ma ho už a len cez neho sa pozname...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Uz ti bolo niekolkokrat odpisane ze to mas ignorovat, tak s tym zacni a prestan stresovat.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

podla mna by to mal radsej zaplatit - predsalen, je tam jeho IP-cka :lol:
a ak ti mozem poradit, tak to zaplat z tej vyhry v loterii co mas niekde podtym, popripade z toho, ze si bol prave ty jubilejnym miliontym navstevnikom nejakej stranky... ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

drdi21: IP je verejny udaj, takze to, ze ju ziskali, nic neznamena. Fakt kasli na to, budes mat krajsi zivot :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

:lol:
su totiz boti, ktori napr vedia vycucat udaje (napr. z PHPBB for), kde je IP pridelena k mailu uzivatela a podobne, takze vsetko je mozne a nedivil by som sa tomu.

sup s takymito mailami do spamu.
Je velmi nepravdepodobne ze tvoj mail zneuzili...len pouzili "volne dostupne udaje" na to, aby ta osrali :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

meffisto napísal:aby ta osrali :wink:
..a totálne dosrali, čo sa im evidentne podarilo..

:)

btw.. si hoď do googla vivis united payment a budeš prekvapený, koľkým to zaslali. Inak na jednom z tých webov ešte bolo spomenuté niečo v tom zmysle, že ak príjemca emailu nemá 18, odosielateľ by ešte mohol mať problémy so súdom, že mu umožnil prístup na takýto web.. ale neviem, do akej miery by to bolo realizovateľné v našich podmienkach.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Máš vlastne statickú IP? (nemáš náhodou aDSL?)
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Máš vlastne statickú IP? (nemáš náhodou aDSL?)
no to je v tom že mam ... nemam dynamicku ...

a mate pravdu totalne ma s tymto dosrali.... ako take nervy mi s tym zrobiť... .teraz sa mi všetko sype na hlavu a ešte aj toto ..
nortox
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nortox »

no nic ako prvy ta trochu upokojim ja som na to klikol tiez ale to uz bolo dajnejse na zacatku prazdnin vo stvrtok mislim a kazdy stvrtok mi pride mail od nich to iste ale pridaju desat eur mna to zo zaciatku sralo jak ko*ot sice aj teraz trochu ale zistil som ze ti co to robia su obicajne ku**y a vimahaju tako od ludi penaze a im ide o ot aby si sa nalakal a poslal im ich oni tam napisu hocico len aby si im poslal penaze a cosi som cital ze to je ajj proti zakonom lebo to ze to stoji 59 eur bolo napisane desi hore v rohu a ze ked nemas viac ako 188 rokov tak nemozes uzatvarat zmluva a tak by mala byt ta zmluva neplatna nwm ci ty mas viac ako 18 ale jednoduch ich ignoruj ja sam sice prestal chodit na email ale to je asi jedno
srry za roman:D:D
Napísať odpoveď