Mobile Broadband USB stick 350
Mobile Broadband USB stick 350
Tak v skratke. Som v zahranici, po dlhu dobu sme mali internet a za nejakych okolnosti uz nemame. Nas majitel domu nam slubil, ze nam nejaky zaobstara. Po 3 tyzdnoch cakania sa stal zazrak. No na ocakavania nasho internetu je to odpad
. Je to Prakticky nieco na baze internetu na USB. Na instal.CD je napisane Mobile Broadband USB stick 350 a nainstaluje sa tym vlastne manager na web'n'walk. Je to dost pomale az ma ide roztrhnut a este k tomu jedna neprijemna vec, ktoru chcem vyriesit. Neda sa mi prihlasit na nejake stranky. Je to nejaky zamok ktoremu akosi nechapem co tam robi. Po kliknuti na register sa mi zobrazi dalsia stranka (priloha). A vedie to ku tomu az mi to ukaze blakosi okolo toho a nasledne k zadaniu detailov carty atd. Neviete mi poradit co by som s tym mohol spravit, aby som to obisiel nejak???? Fakt ma to frustruje Dakujem 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To, co si dostal, je mobilny Broadband, HSDPA alebo HSUPA. Ja ho pouzivam taktiez (aj teraz v tomto momente v praci), akurat, ze moj provider je 3 (Three). Ak ti to ide pomaly, tak to znamena, ze vo svojej lokalite mas nafaka 3G alebo HSDPA signal, v normalnych podmienkach je ten internet velmi prekvapivo rychly (7.2Mbit/s). Ak ti mam poradit, tak pekne krasne si zavolaj do t-debile a spytaj sa ich, ake maju pokrytie v tvojej lokalite (budu chciet post code). Ak ho maju nafaka, je jasne, ze vyber providera bol naprd, vykaslite sa na t-debile a prejdite na Three, ta ma najlepsie pokrytie 3G v UK. Ak tam ma t-debile pokrytie dobre, postazuj sa im na rychlost, upozornujem vsak, ze hovor na tieto informacne linky bude istotne dlhy, budu sa vypytovat kadejake hovadiny a cisla na tie linky su dost drahe (z mobilu). K tej sprave, co ti vyhadzuje - to iste riesenie, zavolaj do t-debile a pekne ich tam sfukni, ze co si to dovoluju a odkedy je pouzivanie internetov zakazane alebo obmedzene pre menej ako 18 rocnych. Najlepsie by bolo, ak by tam zavolal niekto, kto ma viac ako 18 a sprdol ich za to a povedal im, aby ten security lock vypli. Takze riesenie oboch problemov je hovor do t-debile.
//jo a ak chces navstevovat nejake stranky tak, aby o tom nevedeli tvoji rodicia a oni aktivovali ten security lock, tak mas jednoducho smolu...Pri telefonovani do t-debile budes potrebovat vsetky udaje karty, teda jej tel.cislo, majitela uctu, z akej banky odchadza direct debit, adresu a datum narodenia tusim...
//jo a ak chces navstevovat nejake stranky tak, aby o tom nevedeli tvoji rodicia a oni aktivovali ten security lock, tak mas jednoducho smolu...Pri telefonovani do t-debile budes potrebovat vsetky udaje karty, teda jej tel.cislo, majitela uctu, z akej banky odchadza direct debit, adresu a datum narodenia tusim...