Ukončenie dohody o vykonaní práce - pomoc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jimmy_xp
King
King

Ukončenie dohody o vykonaní práce - pomoc

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Zdravim. Dufam ze to patri tu, proste potrebujem pomoc ako postupovat pri skonceni pracovneho pomeru na dohodu. Ide o to, ze v dohode je napisany pracovny rozsah (6.7.09-31.8.09)(ja som to navrhol), a bohuzial prisli mi do toho nejake ine veci, tak musim to skoncit do konca jula. A dalsia vec je ta, ze brigada na ktoru som prisiel nesplna to co som od nej cakal. Jednoducho robime traja brigadnici (na poste) a ja ako jediny mam rajon asi 3x taky velky ako maju ostatni, co je si myslim dost nefer! Ostatni skoncia roznasku okolo 11tej a ja sa musim pomaly do 2hej-3tej teperit po rajone...Tot vse,vdaka za rady :)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Dohoda je obojstranný súhlas. - čiže ak ty chceš tak musí s tým súhlasiť aj tvoj zamestnávateľ.

Proste skús nabehnúť za vedúcim a povedz mu, že z takých a takých dôvodov ti to nejako nevyhovuje, lebo to a to ti do toho prišlo a nech si skúsi nájsť niekoho namiesto teba.

Ešte som nevidel, žeby sa takto nedohodli zamestnávateľ a zamestnanec.

- však je xy školákov čo by tam šlo..............
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Kód: Vybrať všetko

http://www.epi.sk/Main/Default.aspx?Template=~/Main/TArticles.ascx&phContent=~/Main/ArticleShow.ascx&ArtID=8197&LngID=0
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Vdaka chlapi, nieco som uz nasiel, s niecim ste mi pomohli :) :plus:
Napísať odpoveď