no povozil som sa v Kia(i) Cee´d ked ma brali domov policajty to berem ako super auto, pil som vynimocne a doviezli ma domov , ako taxik len zadara a za dohovor, este ze sa s nimi pozname.
Superb I. Vadí mi tam jedno - osvetlenie interiéru auta v noci:
- to auto má obsr*té ledkami snáď všetko, na každom kolečku výduchu ventilácie (foto je zo Superb II ale na ilustráciu to stačí) je snáď 7 lediek, spolu je týchto regulátorov v aute 6 t.j. 42 stupídnych malých 1cm čiaročiek čo svietia v interiéri. Osvetlené vnútorné kľučky dverí? To tam načo preboha je? To sa tam ako potme netrafím rukou? Naviac tam tá ledka vyzerá ako amatérsky tuzing. Fuj fuj fuj!
Tak,u mna to bola najnovšia M5...su sice aj lepsie auta,ale mat to tak v osobnom vlastnictve,tak by som bol asi najstastnejsi na svete A co sa tyka soferovania,tak som doteraz az na jednu vynimku (Chevrolet Cavalier ´87 ) soferoval vzdy len skodovky,od 105 po SuperB
Mateq napísal:Superb I. Vadí mi tam jedno - osvetlenie interiéru auta v noci:
- to auto má obsr*té ledkami snáď všetko, na každom kolečku výduchu ventilácie (foto je zo Superb II ale na ilustráciu to stačí) je snáď 7 lediek, spolu je týchto regulátorov v aute 6 t.j. 42 stupídnych malých 1cm čiaročiek čo svietia v interiéri. Osvetlené vnútorné kľučky dverí? To tam načo preboha je? To sa tam ako potme netrafím rukou? Naviac tam tá ledka vyzerá ako amatérsky tuzing. Fuj fuj fuj!
v novom to uz tusim nemame..
inak nasa a4, superb II
potom a8, mercedes ml 320..
Ako spolujazdec v porsche cayane i ked to bola nejaká iná verzia malo to aj iný názov len, vraj to bola len prerabka cayanu... A ako šofér vo svojom passate.