Posielanie penazi cez Slovensku postu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Filipito
Darca
Darca

Posielanie penazi cez Slovensku postu

Príspevok od používateľa Filipito »

Caute, dedovi maju prist z poistky neake peniaze (nieco okolo 7 000eur).
Z poistovne mu peniaze poslali slovenskou postou presne 26.juna. dodnes este neprisli.
Viete mi povedat ako dlho trva pokial takato ciastka pride. ci to naozaj trva tak dlho diky :)
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Uz to mal dostat. Tieto seky na vydaj prachov sa bohuzial davaju len tak do schranok...cize ktovie ci nahodou nevypadli, alebo sa nejaky dobrak postaral o to aby to skoncilo v kosi :(
Filipito
Darca
Darca

kedze kazde rano chodim na postu, tak zapotrosene to urcite nezostalo, len ci postari s tym nieco nespravili...
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Mohlo sa to aj niekde založiť, neveril by som pošte, mne sa pár vecí na pošte tiež stratilo... Na tvojom mieste by som išiel do poisťovne sa informovať, že čo ďalej, keď to neprišlo...
Filipito
Darca
Darca

Ak to nepride do konca tyzdna tak ideme do poistovne
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

mne maju tiez prist peniaze z poistky ale na ucet, v poistovni som bol neviem presne ale asi okolo 15. juna a stale nic neprislo, pani v poistovni vravela ze hned ako to bude mozne tak peniaze poslu no dodnes stale nic, ja by som hladal v tvojom pripade chybu v poistovni, ked niekto posiela peniaze postovou poukazkou tusim nad sumu 5000SK (xy€ :D) tak je to kontrolovane a neberu to na lahku vahu lebo ide o povest posty
djroco
Expert
Expert

Príspevok od používateľa djroco »

pošta momentálne robí velké zmeny
možno preto to meškanie
aj mne meškajú platby zásielky atd
Filipito
Darca
Darca

Proste uz prisiel papier z poistovne, podpisane riaditelom spolocnosti pre slovensko. No pockame do piatku a uvidime.

//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2009, 16:02 )
dnes podana staznost na Postovu banku :)
ak nepridu do konca tyzdna prachy ideme s tym pred sud :wink: , a popritom dedo zavola do palby a bude aj reportaz :wink:
Tuto mate kvality Slovenskej posty a postovej banky. NIKDY VIAC !!! (uz chapem tie obchody ktore nechceju nic posielat slovenskou postou)
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Filipito napísal:Proste uz prisiel papier z poistovne, podpisane riaditelom spolocnosti pre slovensko. No pockame do piatku a uvidime.

//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2009, 16:02 )
dnes podana staznost na Postovu banku :)
ak nepridu do konca tyzdna prachy ideme s tym pred sud :wink: , a popritom dedo zavola do palby a bude aj reportaz :wink:
Tuto mate kvality Slovenskej posty a postovej banky. NIKDY VIAC !!! (uz chapem tie obchody ktore nechceju nic posielat slovenskou postou)
myslim ze uz trocha prehanas, predsa len sa stava ze sa niekedy nieco zalozi alebo strati, myslim ze by stacilo ist do poistovne a dohodnut sa s nimi nech tie peniaze poslu na ucet
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

cez SP by som neposlal ani pohladnicu.

tomasito13/ sp posta ma uspesnost asi ako Irbe za NR.. :roll:
Filipito
Darca
Darca

tomasito neviem keby tebe trebalo prachy na liecenie a ci by si to bral len tak, tu sa nejedna o 50 euro ale o 7 000 euro ...
keysersoze presne tak, ako teraz kamos posielal balik 1.triedou a prisiel o 4 dni :? , je toto normalne?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

+ani-neviem-kolkokrat vykradnuta zasielka, zasielka, ktora neprisla, poskodena zasielka..ech tych skusenosti s bandou SP mam na jednu knihu. Oproti napr. Royal Mail neporovnavatelne..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tiez nemam so SP dobre skusenosti...Key5ers0ze neviem ci si len srandoval, ale mal si pravdu...mne sa stalo, ze pohladnica nebola dorucena asi dvakrat uz... :? smutne to je.
Filipito
Darca
Darca

ved aj ake postovne uz maju...uz sa viac oplati posielat balik kurierom ako SP, a este Fico aj obhajoval postovu banku mam pocit ..
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

no to som netusil, pretoze ja pouzivam postu pomerne casto a vzdy vsetko prislo, nic poskodene ani stratene, max. som par dni cakal. A c sa tyka tych penazi tak jasne ze 7000e by som postou neposielal to nie, na ucet je najistejsie.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

dnes som cely vyteseny dosiel domou zo skoly ze si pojdem prevziat balik nie ? pridem na postu presny cas :13:02 .. otvorene od 13:00 do 15:00 cakam cakam ... 13:10 .. neotvaraju tak odchadzam .... na dverach je napisane ze sa mi ospravedlnuju ale ze 3.9 a 4.9 bude listova a balikova prepazka zatvorena .. bude otvorena len do 9:30 ... cize penazana by mala byt otvorena , tak som sa chcel ist spytat ako si to mozem vybrat ked na listku pisu ze si to mozem iba od 9:30 a na dverach ze je otvorena len do 9:30 .. no je 14:00 pred 5 minutami som sa vratil z posty , stale zavrete a nikde nie je cedulka ze by bola cela posta zavreta ... neskutocne nervy to mam na balik cakat do pondelku ?
Napísať odpoveď