stream ipcamery na mail-vyriesene

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
sano25
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

stream ipcamery na mail-vyriesene

Príspevok od používateľa sano25 »

na odosielanie obrazkov na mail z IPcamery potrebujem mat aku mailovu schranku?
na camere musim zadat SMTP server. :?
3PO
Medium Professional
Medium Professional

potrebujes

Príspevok od používateľa 3PO »

ak kamera podporuje preposielanie na mail tak ti staci akakolvek mail schranka s dostatocnou kapacitou. no a samozrejme potrebujes nejaky smtp server. najidealnejsie by bol smtp server tvojho internetoveho poskytovatela
sano25
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: potrebujes

3PO napísal:ak kamera podporuje preposielanie na mail tak ti staci akakolvek mail schranka s dostatocnou kapacitou. no a samozrejme potrebujes nejaky smtp server. najidealnejsie by bol smtp server tvojho internetoveho poskytovatela
to potrebujem mail schranku u svojho providera...cez free mail to nejde?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

A preco by to neslo? kludne napr. cez gmail :)
3PO
Medium Professional
Medium Professional

cez gmail to s najvacsou pravdepodobnostou nepojde.. gmail vyzaduje na smtp sifrovanie.. a pochybujem ze sa to bude v kamere dat nastavit. i ked mozne to je.
sano25
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

3PO napísal:cez gmail to s najvacsou pravdepodobnostou nepojde.. gmail vyzaduje na smtp sifrovanie.. a pochybujem ze sa to bude v kamere dat nastavit. i ked mozne to je.
akurat to skusam cez gmail..SSL sifrovanie tam mam..na kamere dam test odoslania spravy ale na mail nic nepride...na routri mat treba asi otvoreny pre kameru port 25 SMPT
kameru mam WL 2000CAM od airlive...
dik za napady
3PO
Medium Professional
Medium Professional

smtp ak je sifrovane nebezi na porte 25 ale na portoch 465 alebo 587. ta kamera by mohla mat niekde v nastaveniach log (to ti mozno pomoze pri diagnostike).
sano25
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

3PO napísal:smtp ak je sifrovane nebezi na porte 25 ale na portoch 465 alebo 587. ta kamera by mohla mat niekde v nastaveniach log (to ti mozno pomoze pri diagnostike).
ked dam test na kamere tak vypise hlasku "Previous SMTP still sending!!"
ziadny erorr ale na mail mi nic nepride...zaregistroval som sa na gmail...isiel som podla nastavenia ake tam mali napisane na SMPT...
:( :(
3PO
Medium Professional
Medium Professional

ok

skusime to pekne postupne.
kameru pripajas k routru alebo do pc kablom alebo cez wifi ? kamera ma pridelenu pevnu adresu alebo dynamicku? smtp server si nastavil dobre ?
stiahol som si manual k tej kamere. tam kde nastavujes smtp:
bude to v anglictine/slovencine iny manual som nenasiel.
prva polozka povolis SMTP. dalej autenthication das na on. Smtp server name napises smtp.gmail.com. pod tym zaskrtne smtp. do polozky user name napises [email protected]. do polozky heslo napises svoje heslo k mailu. do polozky recipient (prijemca) napises mail kde to chces poslat zase v tvare [email protected].
daj ulozit a stlac tlacitko test.
ale neverim ze to pojde. podla mna tato kamera nema podporu smtp servera s SSL sifrovanim. aspon som si to v manualy nevsimol. takze budes musiet najst nejaky smtp server ktory nevyzaduje ssl.ale mozem sa mylit
sano25
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: ok

3PO napísal:skusime to pekne postupne.
kameru pripajas k routru alebo do pc kablom alebo cez wifi ? kamera ma pridelenu pevnu adresu alebo dynamicku? smtp server si nastavil dobre ?
stiahol som si manual k tej kamere. tam kde nastavujes smtp:
bude to v anglictine/slovencine iny manual som nenasiel.
prva polozka povolis SMTP. dalej autenthication das na on. Smtp server name napises smtp.gmail.com. pod tym zaskrtne smtp. do polozky user name napises [email protected]. do polozky heslo napises svoje heslo k mailu. do polozky recipient (prijemca) napises mail kde to chces poslat zase v tvare [email protected].
daj ulozit a stlac tlacitko test.
ale neverim ze to pojde. podla mna tato kamera nema podporu smtp servera s SSL sifrovanim. aspon som si to v manualy nevsimol. takze budes musiet najst nejaky smtp server ktory nevyzaduje ssl.ale mozem sa mylit
diky za riesenie,kameru mam pripojenu na router cez kabel,z prace sa nu pripojim bez problemov ...chodim na nu cez DNS adresu /mam dinamicke pripojenie t-com/..inac mozem ti poslat adresu tej kamery na SS aj s heslom admina...mozes sa pozriet priamo do nej..
3PO
Medium Professional
Medium Professional

ok

zaslal som si sukrombnu spravu (hore ti svieti) posli mi cez nu nastavenia. ale neviem ci sa stihnem pozriet este dnes mam nejake povinnosti
Napísať odpoveď