windows xp namiesto win 7
windows xp namiesto win 7
zdravim mam win 7. kedze nie je este kompatibilný s mnohými vecami tak si chcem dat opat stare dobre xp pro. prosim poradte ako to mam urobit
odclenoval som na inom noteboku cez tento program particiu bola tam vista a nedopadlo to najlepsie resp. modra smrtPilifo napísal:Naformátuj partíciu s Windowsom 7 cez Partition Magic a nahoď na ňu potom Windows XP - cez sprievodcu musíš všetko doviesť do úspešného konca
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ved jedna z velkych plus windows 7 je moznost spustenia aplikacii cez virtualizaciu windowsu XP SP3 s uplnou podporou vsetkych programov.
Je to ale iba pri vyssich verziach ako ultimate a je na to potrebny stiahnut plugin alebo aplikaciu co nie je z problem.
Potom ti to bude bezat ako aplikacie v aplikacii ktore si kludne spustis hoci aj ikonkou na ploche ako hociktory program a vraj start programov je skoro nebadatelny..
Je to ale iba pri vyssich verziach ako ultimate a je na to potrebny stiahnut plugin alebo aplikaciu co nie je z problem.
Potom ti to bude bezat ako aplikacie v aplikacii ktore si kludne spustis hoci aj ikonkou na ploche ako hociktory program a vraj start programov je skoro nebadatelny..
cez virtualizaciu to nechcem robit ja chcem ten win 7 dat uplne prec aby tam vobec nebol a namiesto neho tam chcem dat win xp. skusal som tam vlozit original cd s win xp ale nepusti ma dalej len po nacitanie suborov na zacatie instalacie win, po tomto naciti vypise chybovu hlasku a dalej sa nepohnem. podobne ako ked dam do visty cd s win xp a vypise ze z vyssej verzie win sa neda ist na nizsiu cize win xpdair napísal:ved jedna z velkych plus windows 7 je moznost spustenia aplikacii cez virtualizaciu windowsu XP SP3 s uplnou podporou vsetkych programov.
-
vladenko007
VIP
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak v prvom prispevku si napisal ze chces winXP pretoze 7 nie je uplne kompatibilny.....archer89 napísal:cez virtualizaciu to nechcem robit ja chcem ten win 7 dat uplne prec aby tam vobec nebol a namiesto neho tam chcem dat win xp. skusal som tam vlozit original cd s win xp ale nepusti ma dalej len po nacitanie suborov na zacatie instalacie win, po tomto naciti vypise chybovu hlasku a dalej sa nepohnem. podobne ako ked dam do visty cd s win xp a vypise ze z vyssej verzie win sa neda ist na nizsiu cize win xp
Ja som ti len napisal ze SA MYLIS a windows7 je UPLNE kompatibilny takze nemusis nic prec davat. Co si uz poriesis je mimo mna....
Teoreticky s tvojim momentalnym problemom skus nejaku live verziu linuxu na CD a sformatuj cely disk aj s windowsom a nainstaluj XP na fresh prazdny disk. Ak to nepojde..... jedno riesenie som ti uz predtym ponukol...