GTA 4
-
erikmendel
Medium Expert
A na akom rozlíšení a detailoch hraješ? S najväčšou pravdepodobnosťou je chyba práve tu:
Buď si zaobstaraj nový procesor alebo ho minimálne taktni čo najbližšie k 3GHz..
GTA4 je veľký žrút procesorov.. aj tie najvýkonnejšie dvojjadrové procesory sa riadne zapotia.erikmendel napísal:procesor 3200 X2
Buď si zaobstaraj nový procesor alebo ho minimálne taktni čo najbližšie k 3GHz..
-
erikmendel
Medium Expert
-
Alex481991
Medium Star
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie,treba origoAlex481991 napísal:čawte možno trochu blba otazka ale .... možem hrat multiplayer ked mam hru cracknutu od razora 1911???
Alebo si zakúp originálni cdkey ja to hrám cez net tak.Ak chceš bližšie info napíš mi SS a hodím ti link.Stojí to ale 20 dolárov.Ale funguje to na 1000000% ručím ti životom:)Alex481991 napísal:čawte možno trochu blba otazka ale .... možem hrat multiplayer ked mam hru cracknutu od razora 1911???
-
->slavo<-
Addict
No lenze ten multiplayer stoji za hovno mam originalku , a este ani raz som si nezahral bez nejakych problemov ,bud ma nepripoji vobec na server alebo sa uplne dlho pripaja nakonniec skoncim v lobby .
proste multiplayer je uplne pokazeny .Kupil som si tu hru hlavne koli MP ktory mi ide hrat tak na 20x krat maximalne sklamanie .
neviem cim to je sposobene ,ale tieto problemy z MP nemam len ja . takze aby ste vedeli.
Internet mam dobry PC mam dobre mam win XP SP3 proste nechapem.
proste multiplayer je uplne pokazeny .Kupil som si tu hru hlavne koli MP ktory mi ide hrat tak na 20x krat maximalne sklamanie .
neviem cim to je sposobene ,ale tieto problemy z MP nemam len ja . takze aby ste vedeli.
Mam Vistu SP1, a multiplayer mi NIKDY nezblbol, mam hru odo dna kedy vysla cez Steam, no problems v akomkolvek game mode.->slavo<- napísal:No lenze ten multiplayer stoji za hovno mam originalku , a este ani raz som si nezahral bez nejakych problemov ,bud ma nepripoji vobec na server alebo sa uplne dlho pripaja nakonniec skoncim v lobby .
neviem cim to je sposobene ,ale tieto problemy z MP nemam len ja . takze aby ste vedeli.![]()
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam posledny patch 4...savy by mali byt v mojich dokumentoch..pytam preco ked tam nahram mp3 tak sa nedaju v gta pustat? kam to potom potom nakopcit tie pesnicky? ma to byt format mp3 nie? uz fakt neviem kam by som to inam mal kopcit..podla datumu suborov co to tam pise sa to uklada spravne do dokumentov..mam win seven
-
Alex481991
Medium Star
Ale on nevie o com hovori... Jasne, ze tam je jedine Independence, na ktorych to bezi... Ta volba radio form je na to ze to akoze niekto moderuje, ja preferujem volbu shuffle.alfonz napísal:Rozhadze po staniciach? A Independence FM tam je potom na co?
-
Alex481991
Medium Star