Zdravim Vas
Mam taky problem s gmailom este dnes rano som sa v pohode prihlasil na ucet aj rs acc ale ked som dosiel za pc niekedy poobede, uz som nebol prihlaseny ani na gmail ani na rs acc...o rs acc mi moc nejde to sa neako zriesi ale potreboval by som pomoc s kontaktovanim gmailu prelozenim textu lebo anglicky moc toho neviem chcel by som poprosit o pomoc s prekladom aby som mohol ich kontaktovat
DAKUJEM
Ak ste už skúsili obnoviť svoje heslo a stale sa nemôžete dostať do svojho Google účtu, vyplnte uvedený formulár. Prosím odpovedzte na každú otázku tak dôkladne a presne, ako len viete; presnosť vašich odpovedí bude rozhodovať o prinavrátení vášho účtu. Ak si nie ste celkom istý, ohladom niektorých dát, uvedte čo najpresnejší odhad.
Vaše detailné odpovede nám pomôžu zaistiť, že len vy sa dostanete k účtu. V snahe o ochranu Vášho súkromia a informácii, zablokujeme účet, akonáhle zbadáme nezvyčajné aktivity.
Kontaktná informácia a detaily problému
Emailová adresa, ktorú môžeme použiť na kontaktovanie sa s vami [formulár]
Popíšte váš problém
Neviem obnoviť svoje heslo
Myslím, že mi niekto ukradol účet
Iné
Informácie o produkte
Používate s týmto účtom Gmail? Ano/Nie
Používate s týmto účtom orkut? Ano/Nie
Používate s týmto účtom Blogger? Ano/Nie
Uvedte Google produkty, ktoré používate aj s približným dátumom, kedy ste ich používať začali.
[formulár]
Iná informácie o účte
Dátum vytvorenia
Dátum posledného úspešného prihlásenia
Posledné heslo, ktoré si pamätáte
Zdravim..Nechce sa mi vytvarat novu temu a tak sa opytam tu.
Netusite, ci je nejaka moznost, aby pri kazdom prijatom emaily do inboxu prisla cloveku smska? Tak ako je to pri kalendari?
Od dnes ked chcem ist na gmail v opere, tak mi vypise toto (pozri obrazok) ale v mozile maozem ist na gmail, normalne nic mi nevypise. Len rozdiel je v tom, ze na opere som si zaklikol neodhlasovat z uctu pri prihlasovani, takze ma tam vzdy automaticki prihlasi. Tak teraz neviem ci to nema nieco spolocne s tym, alebo? Teraz sa bojim prihlasit na svoj ucet v mozzile. Je to vobec bezpecne alebo sa opera myli a chce gmail oznacit za skodlivu stranku, pri com nie je?