CS 1.6 Server hojko.com
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
-
Dinoso
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
[quote="fruxo"][/quote]lol ja som nikdy predtym nemal cheaty a ban mi dal blazer raz lebo nechal over na serveri a ma to nastvalo tka preto.. o tom z e by mi dakto iny dal ban neviem..i ked u mna je to tazko zistit..
-
lekoklatik
VIP
Dinoso. Bavili sme sa na ICQ. Nikam to nesmeruje. Fruxo nie je jediný kto má niečo proti tebe. Neustále píšeš o tom že "ty máš srdce lebo si sa priznal a tak si očakával že sa s tebou podľa toho naloží" a veru nakladáme tak.
Zatlčte si do hlavy že u nás je to jednoducho tak "raz cheater, navždy cheater". Nedostaneš druhú šancu. Proste nič. Vždy keď budeš na servery a zistím kto si nechutne ti budem liezť na nerv. Keď si nedáš normálne povedať. Každý má len jednu šancu. Je na ňom ako ju využije. Prestaň emáčiť. Som ti vďačný za to že si sa priznal. Avšak znášaj následky. Žiadny cheater u nás nedostal druhú šancu. Len ten, na ktorého sme nič nemali.
Každý ďalší príspevok od teba k tejto téme nahlásim ako spam. Už sme sa vyjadrili, postoj sa nezmení.
//roman3338 ďakujeme.
Zatlčte si do hlavy že u nás je to jednoducho tak "raz cheater, navždy cheater". Nedostaneš druhú šancu. Proste nič. Vždy keď budeš na servery a zistím kto si nechutne ti budem liezť na nerv. Keď si nedáš normálne povedať. Každý má len jednu šancu. Je na ňom ako ju využije. Prestaň emáčiť. Som ti vďačný za to že si sa priznal. Avšak znášaj následky. Žiadny cheater u nás nedostal druhú šancu. Len ten, na ktorého sme nič nemali.
Každý ďalší príspevok od teba k tejto téme nahlásim ako spam. Už sme sa vyjadrili, postoj sa nezmení.
//roman3338 ďakujeme.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ee... shaking cross je nieco ineMastros napísal:Mne sa to viac podoba na luck ako AB.
Netrasie sa pri ABcku cross?
-
lekoklatik
VIP
Čo sa týka JYSK* tak som to videl nejak takto
10:30 Wh keď zabil Baf Martin. /nemoholo ho počuť ani vidieť keďže strieľali z prava a nikoho nevidel prebehnúť/
10:40 náhoda /hneď ako podliezol stredom/
21:20 AB
23:50 AB
28:45 AB /tam dal tuším nakazzu aj s niekým/
takže podľa mňa zapína a vypína. Občas sa pošťastí každému ale tak crossom nehádže nikomu.
Takže ja som za ban.
Vyjadrite sa ďalší...
10:30 Wh keď zabil Baf Martin. /nemoholo ho počuť ani vidieť keďže strieľali z prava a nikoho nevidel prebehnúť/
10:40 náhoda /hneď ako podliezol stredom/
21:20 AB
23:50 AB
28:45 AB /tam dal tuším nakazzu aj s niekým/
takže podľa mňa zapína a vypína. Občas sa pošťastí každému ale tak crossom nehádže nikomu.
Takže ja som za ban.
Vyjadrite sa ďalší...