Fotografia - novinky, technika, diskusia
Thek_SVK.. možno ide práve o tie svetlá naviac.. 
..a samozrejme tu bolo xy lepších fotiek, ale aj xyz horších, ale nie sme v téme o Art fotkách, takže.............
..a chlapec10 skôr narážal predať ju novinám kvôli obsahu a nie forme.. jeden web pri informovaní o tejto udalosti totiž použil iba ilustračné foto. A možno by bolo speňažiteľné aj video (19.2MB, MOV)..

begbeee.. také som ešte neskúšal, ale nemal by byť problém to urobiť..
..a samozrejme tu bolo xy lepších fotiek, ale aj xyz horších, ale nie sme v téme o Art fotkách, takže.............
..a chlapec10 skôr narážal predať ju novinám kvôli obsahu a nie forme.. jeden web pri informovaní o tejto udalosti totiž použil iba ilustračné foto. A možno by bolo speňažiteľné aj video (19.2MB, MOV)..
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Thek_SVK napísal:Neda mi..nechapem - co je na tej fotke ? Vyklonim sa vecer z okna a tiez take odfotim...(len par svetiel naviac by chybalo).
Nic proti, ale v tejto teme bolo xy viac ovela lepsich fotiek...
Predal by ju presne kvoli tomuto:brm napísal:Thek_SVK.. možno ide práve o tie svetlá naviac..
..a chlapec10 skôr narážal predať ju novinám kvôli obsahu a nie forme.. jeden web pri informovaní o tejto udalosti totiž použil iba ilustračné foto policajného auta. A možno by bolo speňažiteľné aj video (19.2MB, MOV)..
brm napísal:Farebné zátišie zo včerajšieho večera..
(škoda, že tam je ten strom, inak by bolo vidno (možno aj guľkami prederavenú) korzičku zapichnutú pod gaštanom)
-
brendnpeto
Medium Expert
-
brendnpeto
Medium Expert
-
vladenko007
VIP
Ten motyl je vas
Dňa 22. júna 2009 sa na Námestí slobody v Prievidzi konalo podujatie s názvom Ten motýľ je Váš. Ústrednou myšlienkou podujatia s kultúrnym programom (Zdenka Predná, Funky Emotion, Breakfans, ...) bol boj proti násiliu, diskriminácii, xenofóbii, antisemitizmu, rasizmu a ďalším prejavom intolerancie. Po dobrovolnom prispevku ste dostali balicek s informaciami a motylom namalovanym na kameni. viac tu
<OT> a inac co to bola za udalost?<OT>brm napísal:Thek_SVK.. možno ide práve o tie svetlá naviac..
-
chlapec10
Addict
Re: Ten motyl je vas
a mozes ukazat aj orig. fotku? lebo ja fakt na tej fotke nic HDR nevidimtuti napísal:Dňa 22. júna 2009 sa na Námestí slobody v Prievidzi konalo podujatie s názvom Ten motýľ je Váš. Ústrednou myšlienkou podujatia s kultúrnym programom (Zdenka Predná, Funky Emotion, Breakfans, ...) bol boj proti násiliu, diskriminácii, xenofóbii, antisemitizmu, rasizmu a ďalším prejavom intolerancie. Po dobrovolnom prispevku ste dostali balicek s informaciami a motylom namalovanym na kameni. viac tu
to mesto je celkom nice, kazopadne odporucam nabucue si vyvazit bielu, vyzeralo by to urcite lepsie,i-cube napísal:zlomok z toho naj .. neviem, ci to patri do temy Fotite? alebo sem, asi je to jedno...
fotka bola robena specialne pre jednu slecnu, ktora bohuzial na danu akciu nemohla ist a kedze som isiel okolo tak som dostal dany kamienok.zelovoc napísal:ta foto nema ziadnu myslienku, ani sa na nu dobre nepozera, ani nieje pekna.
daj daco ine, daco pekne.
ak chces peknu fotku tak ti sem davam jednu s prvych co som fotil sklom 55-250mm.
a ak chces fotku co ma myslienku tak mozem ponuknut dalsiu fotku urobenu na tej istej vyprave s fotakom. Pomenoval som ju "Piskovrky" zo zrejmeho dovodu
-
chlapec10
Addict
nj, rozdiel tam je vidno... ale nazyvat to HDRtuti napísal:pridavam na porovnanie fotky. rozdiely:
- hlina vzadu nie je taka biela
- na kameni s motylom je vidno viacej detailov
- tiene nie su take cierne
- medzi listami je vidiet aj stonky.. toto som ale nakoniec orezal lebo to na mna posobilo rusivo