ROCCAT Gaming mouse/keyboard

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Ta klavesnica za 3 litre je riadny LOL.
Dva rady pridavnych tlacitok maju pokial nehravate letecke simulatory hodotu asi taku ako...ehm
Podsvietenie ? No wow :D . To ma urcite hodnotu aspon 30 eur *ironia*.
Displej ? Ten maly LCD ako byva na kalkulackach ? Priam nevyhnutna vec...

Za 100 eur by som si kupil daleko lepsie veci ako je "hracska" klavesnica s podsvietenim a mini displejom...
A toto je skor moj vseobecny nazor na tieto "ultra gaming PRO hracske klavesnice" za premrstene ceny...

Nie je to tak davno co som uzrel brak menom WOW klavesnica - obohatena o potlac s WOW temou a par tlacidlami navyse :lol: ... samozrjme cena asi 4-nasobne väcsia ako za beznu klavesnicu...
johauac
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johauac »

ja mam roccat mysku, a pokazilo sa mi koliesko, bez problemov som ju zaniesol do pro gaming shopu a tam mi bolo povedane ze toto sa stavalo na starsich modeloch. jednoducho mi ju vymenili za druhu.
PGS rulez. www.progamingshop.sk
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tazke. niekto kto ma Roccat produkt....samozrejme ked ste pouzili svoju clensku kartu, tak ste mozno nasli na stranke, ze sa tam daju stiahnut nejake wallpaperi, nejaka CS mapa....a este aj CS gui...to gui som si stiahol, ale nezda sa mi to nejak, kedze vyzera to tak, ze som rozbehal iba polovicu....nemam to tak ako ukazuju screeni....islo mi hlavne o ten wallpaper hned v menu CS...a ten tam nemam....a spominaju tam o nejakych super nastaveniach a lahkom pouzivani, ale nezda sa mi to, kedze nic z toho to nesplna u mna...

//autoeditácia príspevku ( 09 Jul 2009, 21:42 )
Tazke mame tu zase novninky....Roccat sa pomaly ale isto prebija do predu...a dari sa im...maju zopar novych produktov, ako napriklad:
Roccat KAVE - 5.1 Sluchadla

Roccat Vire - male hracske sluchadla do usi.

Roccat Tusko - taska na prenos LCD monitora na LAN party.

Roccat Apuri - dnes to zverejnili...uvazujem ci si to tento rok nezadovazim :D je to inac drziak na kabel mysky.
Prílohy
APURI
APURI
TUSKO
TUSKO
VIRE
VIRE
KAVE
KAVE
Napísať odpoveď