Export tituliek z formatu .mkv a .ogg (matroska)

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Ivko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Export tituliek z formatu .mkv a .ogg (matroska)

Príspevok od používateľa Ivko »

Som Fanusikom japonskych serialov anime a pozeram pravidelne nove a nove veci.

Vatsina novsieho anime je robena do formatu .mkv . ogg ktore umoznuje pridavat do jedneho suboru viacere audio stopy, titulky.

Audio stopy sa daju oddelit za pomoci mrtne programov.
(Ja osobne pouzivam)

Kód: Vybrať všetko

XviD4PSP
koli prevodu mp4 do PSP , krasne mi to ukaze aj aky kodek a aka rec.[/color]

Titulky ale nemaju takuto moznost. Potiaz je v tom ze ich treba aktivovat priamo vo filme inak sa nezobrazia (Hard sub,Soft sub).

Mate s tym niekdo skusenost ako to vyriesit? Pripadne daky soft ktory to ma priamo v sebe? (+aby mal oddelenia audio stopy)

Coraz viac spolocnosti robi anime v tychto formatoch a neuploaduje tie titulky samostatne tak si to clovek nema kde stiahnut.
A ucit sa japoncinu, holt na to sme prilis lenivy ze ^_^.

//Edit: Dakujem za kazdy inteligentny post :wink:
tempter94
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

mas stastie ze som mal ten isty problem ale ja sa nezdavam:D

Príspevok od používateľa tempter94 »

hladal som ten debilny program vise 4 hodiny ked som ho nasiel chybali v nom dve exe subori :D tak ti tu posielam zararovany program zo vsetkym aj co mu chybalo http://www.megaupload.com/?d=7ZV50HKF ten program iba exportuje titulky z videa... neviem ci funguju vsetky exporty tituliek ale ten OGM Text format mne funguje :D ja to potom skusim z xylisoftom vsetko spojit a skonvertovat

edit: tak uz som to vsetko otestoval a funguje to skoro bez chybi niekedy tie titulky z mkv nevie vytiahnut ale to mozno iba na tych mojich videoch a z xilisoftom to vsetko v pohode spaja akurat to dost trva ale ja mam este 13 dni na 24 videov snad to stihnem :D
Napísať odpoveď