mam napad, ako si ho uchranit?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
johny_sk
Professional
Professional

mam napad, ako si ho uchranit?

Príspevok od používateľa johny_sk »

hm, mam taku zaujimavu otazku. Dnes mi v hlave vznikla myslienka na novu originalnu hru, aka tu este nebola...
Ak by som si ho chcel uchranit, alebo nejako predat, ako by som mal postupovat? Len tak pre zaujimavost..., neverim tomu, ze by z toho realne mohli byt peniaze ;)
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

hah normalne ma myklo, ze sa jedna o dalsi qwertyho pokus :D

Neviem o co ide, avsak vydavatelstva a vyvojari su dost skepticki k novym napadom, najma v tejto dobe - radsej investuju do niecoho, co maju iste ze ludia zeru. Paradoxne napriek tomu prave tie originalne napady idu na dracku. Kym nemas znamych ludi v hernom priemysle, neviem ci tam dokazes svoj napad nejako vniest, zo slovenskych studii mozes skusit cauldron, z ceskych 2K Czech. Ak by sme sa mali bavit o skusenostiach, tak 2K jednoznacne vedie. Ludi co maju pocit ze vymysleli nieco prevratne je predpokladam viac nez dost, tak na to, aby si zaujal, musis predostriet fakt detailnu predstavu funkcnosti danej hry.

Dalsia moznost je, ze sa das dokopy s nejakymi nadsencami co by radi robili hry ale nemaju anilen inspiraciu - taki vsak nemaju ani skusenosti, a pochybujem, ze potrebuju do teamu niekoho, kto nic nespravi, len bude okolo toho tliachat :) aj ked k veci...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

diky ;) nepovazujem svoj napad za nic prevratne, len by to momentalne mohlo mat uspech..., premyslal som aj nad tym spravit s kamosmi zo skoly skupinku nejaku a cosi z toho zbuchat, lenze... ;)

no uvidime, mozno s tym niektore studio pride aj samo, mozno skusim ten cesky 2K. Rozhodne dik
eshael
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eshael »

poradim ti ak mas v hlave supu, tak rychle prachy idu cez indie...
http://www.igf.com
najdi si firmicku na konzultaciu

a svoj 'patent' a jeho ochranu si mozes licencovat tu http://creativecommons.org
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

inac napad by som mal aj ja...bohuzial asi sa neuplatnim :)
Napísať odpoveď