Vanilkove A Ceresnove Cigarety

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dewey
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Vanilkove A Ceresnove Cigarety

Príspevok od používateľa Dewey »

Caute, kde sa online daju kupit Vanilkove a Ceresnove Cigarety? Len prosim SK alebo CZ stranku kde mozem aj hned platit kredit kartou, diky . . ..:)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

si si isty ze cigarety? lebo ak si myslel cigary, tak v hociktorej trafike. aby som pravdu povedal, o cigaretach takejto prichute som este nepocul (asi to bude tym, ze nefajcim :D )
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

http://www.hojko.com/co-hulite-lt-cigar ... 1-150.html

A inak co sa tyka tych cigariet, tak som v online shope nasiel iba mentholky, jedine vanilky a ceresne su cigary...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

vanilkove cigarety som par krat mal...boli to ale len nejake slimky v takej zltobielej celkom peknej krabicke...na znacku si teraz nespomeniem ale ak ano editnem :D
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

konecne mozem zurocit svoje skusenosti z brigady v novinovom stanku :D od ceresnovych som sice nepocul, ale mal som vanilkove CIGARETY, ktore mi chutili urcite lepsie ako tie obycajne :)
http://www.tabakshop.cz/p15566-arome-vanille-73
Dewey
Light Star
Light Star

hej ludia, ja zijem v Londyne a mam trosku pomenej casu chodit na net, pretoze viete, zit v najvacsom meste Europy (alebo druhom najvacsom) vas trosku aj zabija, navyse ked mate 20 rokov ako ja :)
Takze nemam cas to hladat online, a mal som kamosa ktory mal tieto ceresnove a vanilkove cigarety a poviem Vam, nie su to cigary, su to normalne cigarety, 20ks v jednej krabicke.....Chuti to dobre...A ten kamos uz nie je moj kamos, resp. ani nikdy nebol, lebo som ho stretol len raz v praci a nenapadlo ma to opytat sa kde ich kupil.....
Krabicka vypada normalne ako od hociakych cigariet, len je tam napisane VANILLA or CHERRY...su trosku drahsie tusim ale oplati sa ....
Viem, poviete si, v Londyne ich musia mat, ale poviem Vam pravdu, este som nenasiel obchod kde by ich mali a pytam sa skoro vsade kde idem!
Ano musia ich mat niekde v Londyne, ale nenasiel som, preto pisem tu, ci sa nedaju kupit online....Skusim zohnat nazov a poviem Vam......
Takze zatial...Majte sa a diky vsetkym za odpovede :) P
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Skus u nejakych pakosov...Oni maju vsetko :wink: .
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Dewey napísal:hej ludia, ja zijem v Londyne a mam trosku pomenej casu chodit na net, pretoze viete, zit v najvacsom meste Europy (alebo druhom najvacsom) vas trosku aj zabija, navyse ked mate 20 rokov ako ja :)
Takze nemam cas to hladat online, a mal som kamosa ktory mal tieto ceresnove a vanilkove cigarety a poviem Vam, nie su to cigary, su to normalne cigarety, 20ks v jednej krabicke.....Chuti to dobre...A ten kamos uz nie je moj kamos, resp. ani nikdy nebol, lebo som ho stretol len raz v praci a nenapadlo ma to opytat sa kde ich kupil.....
Krabicka vypada normalne ako od hociakych cigariet, len je tam napisane VANILLA or CHERRY...su trosku drahsie tusim ale oplati sa ....
Viem, poviete si, v Londyne ich musia mat, ale poviem Vam pravdu, este som nenasiel obchod kde by ich mali a pytam sa skoro vsade kde idem!
Ano musia ich mat niekde v Londyne, ale nenasiel som, preto pisem tu, ci sa nedaju kupit online....Skusim zohnat nazov a poviem Vam......
Takze zatial...Majte sa a diky vsetkym za odpovede :) P
A bol si v Camden Town? Tam maju vsetko mozne, od cigariet, tabaku, travu, hasis, atd..
Dewey
Light Star
Light Star

pryja napísal:A bol si v Camden Town? Tam maju vsetko mozne, od cigariet, tabaku, travu, hasis, atd..
Nie,nebol som tam, kde tam je neaky market?
Zjavne si ma ale nepochopil alebo si si neprecital prvy prispevok odomna, pretoze som sa pytal na ONLINE SHOP, kde sa to da kupit na INTERNETE. Ale dik aj tak, nevadi
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Precital som to dobre, ale asi som to nepochopil :?: Pisal si aj to, ze si behal aj po obchodoch a nic si nenasiel. A toto sa mi hned vybavilo ako prve.
Ano je to najhaluznejsi mega market, na akom som v Londyne bola. Stoji za to tam ist. Vystupis z metra, kde je zciatok a tiahne sa popri ceste, hadam aj par kilometrov. My sme tam kupovali hasisove vonne tycinky a pamatam si, ze tam mali aj vela cigariet, tabaky a pod. tovar.
Ak chces skus tam, ak nechces, tak tam proste nechod. Mne ja to suma fuk :)
cicipudlik23
Novice
Novice

...

Príspevok od používateľa cicipudlik23 »

predavaju ich napriklad v piestanoch ako je shanty (to je shisha bar -vodne fajky) je tam taky cerveny stanok je otvoreny kazdy den tusim okrem nedele od 7:00 rano do 12:00 je to tam ako sa ide smerom na chiranu hned pri shanty to tam vidiite ked ste z piestan maju tam vanilkove cigarety su cele cierne a su tam aj take farebne t.j. v krabicke 20cigariet a je tam 5farieb a z kazej 4 maju zlate filtre su normalne tabakove a su zelene,zlte,fialove,cervene a ruzove a mali by predavat aj ceresnove (cherry) cigarety su ruske volaju sa ZIGANOV ale nie su moc dobre ale na skusku to stoji cena je velmi mala nebudem to tu hovorit ked potrebujete viac info icq 404493716 dalej tam maju vseliake cigary,cigarety predavaju sa tam aj cigarety JACKPOT su zo zlatym filtrom alebo zo striebornym

OBRAZKY TYCH CIGARIET:

http://www.whisky-cigars.co.uk/images/z ... anilla.jpg toto su tie vanlikove ZIGANOV

http://www.whisky-cigars.co.uk/images/i ... cherry.jpg toto su tie cherry ZIGANOV ale tie tam zatial nemali

http://byfiles.storage.live.com/y1ptqRM ... UlCKmP0otk

a toto su tie farebne ziganov

tie jackpot vyzeraju takto: http://img.alibaba.com/photo/103215219/ ... arette.jpg

a este su tam aj obycajne ziganov tu je foto

http://www.whisky-cigars.co.uk/images/ziganov-black.jpg

CHCETE ONLINE? tento link http://shop.tabakoland.sk/?produkty=&search=ziganov maju tam tie ziganov obycajne,vanilkove a farebne cena jednotlivej krabicky je 110sk

a este tie jackpot keby ste chceli online tak tu http://shop.tabakoland.sk/?produkty=&search=jackpot

OTHER

ked chcete ich kupit nie cez net ale normalne tak vam viem poradit len teda v piestanoch:):)

VIAC OTAZOK NA ICQ: 404-493-716

TAK DUFAM ZE VAM TOTO POSTACI a ze vam to pomohlooo :) :) :)
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

pamatuju ze u nas byly pred cca 2-3 lety vanilkove a tresnove nebo co to bylo. Stalo to jenom 39 a potom 42 korun a byly naprosto perfektni :-)

jmenovalo se to calume nebo callume nebo... tak nejak :-D

akorat ze uz nejsou k dostani, coz je velka skoda. Asi to prilis konkurovalo ostatnim znackam...
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

tusim ze sa volaju candlelight ...abo tak dajak....ja ich kupoval v kauflande v tej trafike...kusovka za tusim 5korun..ta si prepocitajte
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

neviem kde to kupis tu, asi nikde ale pokial mas nejaku kamaratku co je modelka a chodi do ciny na tie trojmesacne prehliadky a kktiny (to by si nemal mat problem zohnat, v dnesnej dobe kazda tretia baba) daj jej penaz a povedz nech ti donese, tam to je uplne bezne. Mne naposledy doniesla priatelka cigarety melonove, broskynove a jahodove, chuti to fajnovo, tam sa to predava po par korun, tu je s tym problem.

skratka ak to ces zohnat uberal by som sa cinskym smerom, tam to vynasli, tam to fici, tam to je bezne.
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Inac Vanilkove su bezne dostupne. Volaju sa Arome Vanilla ... V Prahe stoja cca 82Kč a raz za cas si ich kupim.
Vanilkove su taktiez Pink Elefant ... (Chlapi nekupovat!!! Su cele Ruzove)
A Sunday´s Fantasy su s prichutou lesnych plodov. Su velmi zaujimave ale skor mi ta aroma pripominala krem Nivea :D
Napísať odpoveď