nejak ma ta novinka nenadchla - dalo sa to cakat od EA, naposledy som hral generals, to bolo celkom dobre ale strategia k mojim oblubenym zanrom nepatri
Najlepšia séria je bezpodmienečne Generals, ostatné časti sú už moc "future", však ten Red Alert 3,bez komentára, celá hra prekreslená,absolútne zlý engine,jak keby som hral Street Fighter. Dúfam, že toto nebude podobné..
Šu-Do napísal:moc sa rozbehli s tymi pokracovaniami.. ale tak grafika vyzera nice.. hratelnost bude snad cool.. i ked je to stale to iste..
viac sa im oplati pouzit rovnake mechanizmi, trochu vylepsit grafiku, votriet nejaky ten pribeh a spravit z toho pokracovanie namiesto datadisku. utrzia na tom a viac a neni stym tolko roboty
Dovolim si ohladom toho RA3 nesuhlasit... na prvy pohlad ano... je to precackane a ta hra je nahovno... lenze raz som nemal co hrat tak som si zahral ten RA3 ze tomu dam este jednu sancu... a viete co? Normalne ma to bavilo... na tu hru si clovek len potrebuje zvyknut... potom je to skoro to iste ako 2, len s lepsiou grafikou, par patchov a je to fakt dobra hra, netreba ju imho odsudzovat na prvy pohlad
Hm, no docital som ten clanok na gamespote a vidim, ze sa tam snazia zakomponovat nejake novinky. Rozdelenie jednotiek/budov/supportu na nejake skupiny (classy) - pricom si pomocou upgradovania jednotlivych skupin mozete navolit spravnu kombinaciu. Postupne odomykanie jednotiek na zaklade hracovho levelu. No neviem, radsej by som mal niekolko krat prevarenu, ale stale dobre funkcnu klasicku RTS, ktoru prave C&C vytvorilo.
ra2 - yuri.. dobra hra.. potom prislo C&C3 . to ma nebavilo, neskor vsak datadisk ten bol lepsi. Viacej epickych jednotiek zo stareho TS. Skusil som si aj RA3, ale co ja vim. Take divne. Nesmakuje... Dufam ze to co som zatial videl pri C&C4 sa zmeni...lebo asi presadnem na blizzard